שאלה על טלאים.. ;-)

mika1

New member
שאלה על טלאים.. ;-)

כבת מזל טלה אשר אוהבת מאוד להצליח וגם די רגילה לכך יש לי הרגשה מאוד כבדה של חוסר ריכוז וכיוון בכל הקשור ללימודי האקדמים שלי. יש כמה כשלונות וגם ההצלחות באות במאמצים רבים. יש תקווה באופק?? תודה..

יש תקווה, ברור. אבל..

יתכן שבגלל האמביציה הזו, את דורשת מעצמך קצת יותר מדי. נסי לבדוק את העניין, כמה את עושה באמת מתוך שמחה, וכמה מתוך הצורך והרצון להוכיח את עצמך.

mika1

New member
יש כמובן משהו בדבריך אבל..

ההרגשה היא לאורך זמן, וכמו ששמתי לב שהרבה אנשים כאן מרגישים - מעין עמידה במקום. החיפוש שלי הוא בעיקר אחר מקור-כוח שידחוף אותי להשקיע. יכול להיות שזהו אינו הזמן ללימודים?

צריך לפעמים לדעת להתחדש, ואולי גם

לעשות סדר עדיפויות מחודש. יתכן שהלימודים עכשיו באמת לא בראש סדר העדיפויות שלך, ווונוס במזל טלה מדגישה כעת יותר את הפן הרגשי, ולא המקצועי או הלימודי.

mika1

New member
קודם כל תודה על התשובות..

כשאתה אומר שוונוס במזל טלה כרגע - אם אני מבינה נכון, כל המזלות מושפעים מכך. האם יש מזלות המושפעים מכך בצורה חזקה יותר? לגבי ההשפעה שלה, אני משערת שבמשך הלימודים שלי, שיארכו כמה שנים טובות, היא תיכנס ותצא מספר פעמים. האם בכל אופן, ניתן להתייחס למיקומה בצורה כ``כ רצינית? אנחנו נוטים לחפש מורה-דרך וחלקנו מוצאים זאת בכוכבים אבל התלות הזו קצת מפחידה אותי.. ועוד שאלה - האם אתה מנסה לנווט את מעשיך על פי התחזית האסטרולוגית שלך? או שהסנדלר הולך יחף...

למעלה