שאלה על טלפון qin s1 פלוס

hamma23

Member
שלום אני רוצה להתחבר לחנות הפליי של גוגל עם חשבון הגמייל שלי והוא אומר מנהל הקבצים אינו זמין מה זה אומר

SHERME

Well-known member
גוגל לא מאפשרת לך להתחבר לחשבון הגוגל פליי מפני שמספר הIMEI שבטלפון שלך וגם המספר הסיריאלי של הדגם שלך כבר מקושרים לגוגל פליי
בטלפון אחר

בקיצור נמרץ
אני לא ממש סגור על זה
אבל בדרך כלל כל דגם של טלפון אנדרואיד שמיוצר יכול להתחבר לחשבון גוגל פליי אחד בלבד
אי אפשר לשכפל חיבור לגוגל פליי באותו דגם

רצוי שתיגש לחנות שממנה רכשת את הטלפון ותשאל אותם שאלות קשות
או שהבעיה היא ברום של הטלפון שהוא חסום מראש לכל שירותי גוגל
יתכן שצריבת רום פתוח תאפשר לך כן להתחבר
יש רומים שמאפשרים להתקין רק אפליקציות APK

אני לא סגור על זה
לגמרי

hamma23

Member
זאת אומרת שאם אני ינסה לפתוח חשבון אחר וזה ירשום לי אותו דבר אז זה אומר שמשהו חסום נכון ?

SHERME

Well-known member
זאת אומרת שאם אני ינסה לפתוח חשבון אחר וזה ירשום לי אותו דבר אז זה אומר שמשהו חסום נכון ?
באופן עקרוני כל חשבון גוגל פליי יכול להתחבר רק למספר דגם ספציפי של טלפון חדש + מספר IMEI שלו
ברגע שבעבר התבצע חיבור לשני המספרים הנ"ל כנראה שאין מה לעשות
דהיינו יתכן שכדאי לצרוב לו לו רום חדש עם אפליקציות של גוגל שמוטמעים בו מראש וגם להחליף לו את מספר הIMEI
יתכן והכל כן תקין אצלך ויתכן שאם תכניס כתובת GMAIL אחר זה כן יתחבר
אבל מלכתחילה חייבים רום שמוטמע בו מראש גוגל פליי
רום שמורשה להתקין בו אפליקציות APK לא ממש יעזור
אני מכיר מישהו שרכש QIN F22 PRO מעלי אקספרס לא היה בו עברית וניתן היה להתקין לו רק אפליקציות APK הוא ניסה להתקין גוגל פליי ולא הצליח להתחבר
לבסוף צרבו לו ב100 שקל שקל רום שמישהו קיסטם ושהתאים לדגם המדובר
להפתעת כולם ברום עצמו היה מוטמע גוגל פליי והוא התחבר צ'יק צאק
עד היום הטלפון עובד בצורה תקינה
יש מושג כזה שהחברה שמייצרת את הטלפון מוכרת אותו עם רום שמראש מתאים רק לשוק הסיני ואי אפשר בכלל להתחבר לשירותי גוגל
הפתרון כאמור לצרוב לו רום מקוסטם עם עברית וגוגל פליי, וזה בדר"כ פותר את הבעיה

hamma23

Member
קודם כל המכשיר כן תומך בגוגל פליי אז ניסיתי לפתוח אימייל חדש וגם כתב אותה הודעה שלחתי למוכר הודעה הוא שאל אתה מחובר לרשת אלחוטית אמרתי כן ואז שאל יש סים במכשיר אמרתי לו לא ואין לי מושג מה זה אומר אבל נראה מחר אם כתב עוד משהו יכול להיות גם שמכר לי מוצר תקול או מחודש או לא יודע ולכן עושה את הבעיות כי כשקראתי תגובות על החנות הבנתי שיש כאלה שמרוצים ויש הרבה שלא

SHERME

Well-known member
קודם כל המכשיר כן תומך בגוגל פליי אז ניסיתי לפתוח אימייל חדש וגם כתב אותה הודעה שלחתי למוכר הודעה הוא שאל אתה מחובר לרשת אלחוטית אמרתי כן ואז שאל יש סים במכשיר אמרתי לו לא ואין לי מושג מה זה אומר אבל נראה מחר אם כתב עוד משהו יכול להיות גם שמכר לי מוצר תקול או מחודש או לא יודע ולכן עושה את הבעיות כי כשקראתי תגובות על החנות הבנתי שיש כאלה שמרוצים ויש הרבה שלא
השאלה אם שייך להכניס חשבון גוגל לטלפון ללא סים
דהיינו רק עם WIFI
תנסה להכניס סים לטלפון ולאחר מכן תנסה להפעיל מחדש את גוגל פליי
דבר אחד ברור להפעיל אפליקצית וואצאפ בטלפון ללא סים זאת משימה בלתי אפשרית

hamma23

Member
לא יודע הכוונה שלי שאין לו ווטסאפ כי לא התקנתי עליו כלום כי אי אפשר דבר שני זה טלפון כשר וגם אם אתה שם כנראה סים ללא חבילה רק שיתקשרו אלייך זה בלתי אפשרי כי למשל סים של פלאפון רגיל וסים של פרטנר או כל חברה אחרת לא תומך המוכר בזמנו אמר לי יש לי סים של גולן טלקום אז אמרתי אני רוצה רק את הסים אמר לא אתה צריך לרכוש חבילה ולא רציתי להתחייב לעוד חברה כזאת או אחרת

SHERME

Well-known member
ותגידו זה אופייני שחנות פותחת את המכשירים שהם חדשים ואומרת אני רק בודקת
מי שאורז את הטלפונים זה היצרן שבמפעל ביצור מכניסים מקשים עם הדפס עברי
היבואן מביא סטוק של 5000 יחידות מחברת QIN הסינית
הטלפונים מגיעים עם רום סיני ללא עברית
והיבואן הרי צריך לצרוב להם רום גלובלי עם עברית מלאה ואפליקציות של גוגל
ע"י רום מקוסטם
אז הוא פותח את האריזות וגם מכניס קייס מסיליקון
ומוכר לחנויות
ובעלי החנויות הרי פותחים וסוגרים קופסאות ומעבירים דברים מקופסה לקופסה, זה דבר יום ביומו

למעלה