שאלה על טמפרטורת בשר על האש

Yuval I

New member
שאלה על טמפרטורת בשר על האש

שלום לכל אוהבי הבשר, פעם ראשונה כאן בפורום. השתמשתי מספר שנים במזלג חיישן עם נורות לד שמסמנות את מידת המוכנות של הבשר. הבעיה עם המזלג היא שקשה מאוד לראות את הנורות לכן קניתי מד חום דיגיטלי עם דקר מתכתי ועכשיו אני זקוק לטבלה עם מידות החום בהתאם למידת העשייה. אשמח לעזרתכם בנושא
 
מצאתי לך מאמר יפה ומושקע לסגוייה זו../images/Emo26.gif

מהבלוג של "גיליס בשרים" (אין לי כל קשר אליו): עשייה נכונה של סטייק על"פ מידה עשייה - לפי צבע בשר וההטמפרטורה http://gillisblog.co.il/?p=152 שיטה עתיקה ומצויינת לבדיקת מידת עשייה של הבשר: http://gillisblog.co.il/?p=175 מקווה כי זה יהיה לך לעזר...
 
למעלה