שאלה על טרריום לקינג בוגר

X Gal51m X

New member
שאלה על טרריום לקינג בוגר

טרריום במידות 40*50*35 אורך*רוחב*גובה יספיקו לקינג בוגר ?

ZOHEL 2

New member
לא ממ

אממ לא אחי הוא צריך לפחות טירריום של 60 אורך 40 רוחב ו40 גובה זה המינימים כדי לתת לו חיים טובים

X Gal51m X

New member
אוקיי ו...

הנחש שלי בן שנה בערך ואורך 75 ס"מ +- עד איזה גיל\אורך יהיה לו חיים טובים בטרריום כמו שבהודעה הראשונה ?

artafactal

New member
תשמע קינגים

יכולים להגיע ל2 מטר... אז טרריום חצי מהאורך שלו זה מצויין... עד גיל שנה וחצי ... לפי דעתי.. אבל תלוי בגודל שלו... אני במקומך הייתי כבר מפנק אותו ביותר.. אבל עם אתה לא יכול כרגע לא צריך.

צור17

New member
איזה זיבול...

קינג בחיים לא יכול להגיע ל2 מטר אל תגיד דברים שאתה לא יודע קינג מגיע מקוסימום ל..1.20-1.50 ...

ZOHEL 2

New member
צודק ב100 אחוז אבל

אתה יכול לתקן תבן אדם כי הוא כניראה לא ידי מאשר ליתקוף אותו ככה או שלא תקפת ואני לא הבנתי את הצורה של הדגובה שלך :)

artafactal

New member
אני מודה

אני לא הכי מבין בקינגים... אבל יש לי ספר על נחשים שכתוב שקינגים מגיעים ל200 ס"מ ואף יותר!

Eltar H

New member
"קינגים" זו קבוצה של נחשים, לא מין ספציפי

לכן זה תלוי על איזה מין מדובר, קינג פלורידה למשל יכול להגיע ל2 מטר, לעומת זאת קינגים ממינים קטנים יותר כמו קליפורניה ומקסיקנים סביר להניח שלא יגיעו לגודל כזה, למרות שיכולים להיות מקרים נדירים שכן אז אני לא מכליל.

Eltar H

New member
לא אמרתי שהוא קטן

אמרתי שהוא קטן יותר, במילים אחרות קטן מ- קינג פלורידה. אני יודע שלפי הספרות קינג קליפורניה מגיע ל2 מטרים אבל בשטח רובם לא מגיעים לגודל הזה ובגלל זה גם כתבתי שאני לא מכליל את כולם.

Eltar H

New member
בסדר אבל יש כאלה שכן מגיעים

אז כתבתי קודם: "יכול להגיע..."

אני בכוונה מגיב כאן ולא במסר

בפורום הזה מדברים בצורה אחרת ממה שאתה רגיל מהבית. תתייחס בכבוד ליתר חברי הפורום, גם אם אתה חושב שאתה יודע יותר טוב. במקום לכתוב סתם ככה מה שנראה לך למה שלא תשלח הפניות לספרות שתומכות במה שאתה אומר? אז עכשיו קדימה: תוכיח לנו שאתה צודק והמקסימום אורך אליו יכול להגיע "קינג" הוא 150 ס"מ.

למעלה