שאלה על יוגה לעבודה

שאלה על יוגה לעבודה

אני עושה עבודה על יוגה לספורט לבגרות ואני לא יודעת מה זה יוגה בכלל ואני צריכה לחלק ל-4 נושאים ומצאתי פול דברים באינטרנט שאני לא יודעת איך בדיוק לארגן תעבודה הזו האם זה טוב לכתוב 1)התפתחות היוגה המודרנית 2)בייבי יוגה-לאמהות ולתינוקות+אמהות בהיריון 3)יוגה צחוק 4)8 שלבים ליוגה.???או משהו אחר יותר טוב ?אם יש?אשמח אם תגידו לי מה לעשות בקשר לזה,אם יש נושא כולשהו שהוא גם חשוב לעבודה ותודה =)

0 אור 0

New member
האמת

4 בושאים שכתבת לא נראים קשורים אחד לשני, השאלה היא מה המטרה של העבודה אם המטרה היא סקירה על כל מיני שיטות מוזרות למדי שהתפתחו מן היוגה, אז ניחא - אבל לא ברור לי איך תקבלי על זה ציון בגרות אני מציעה שתמצאי לעצמך מנחה שגם יודע איך כותבים עבודות וגם מבין משהו ביוגה, בערוץ אחד תתחילי ללמוד את נושא היוגה על ידי קריאה של החומרים ולא רק מעבר על כותרות, קריאה של ספרי יוגה, הליכה לשיעורי יוגה בכמה שיטות, שיחה עם מורי יוגה בערוץ השני תתחילי לבחון מה את רוצה להשיג בעבודה ומה היא שאלת החקר שמובילה אותך אני בטוחה שאם תעבדי על שני הערוצים במשך כחודש ובליווי מנחה, תהיה לך תוכנית עבודה לעבודת הגמר, וראשי פרקים לתפארת

לפי מה שאני מבינה לא מדובר כאן בעבודת גמר

עבודת גמר (שערכה בד"כ 4 או 5 יח"ל) באמת אמורה להיות משהו מאוד רציני. נדרש לשם כך מנחה וצריך לעבוד במשך בערך שנה. המנחה צריך להיות מנחה מטעם משרד החינוך, אבל אני חושבת שהיא מדברת על עבודה רגילה, קטנטונת שמגישים לבגרות הפנימית הזאת בספורט, שבד"כ צריך לעשות בה תרגיל בהתעמלות קרקע, אולי גם איזו ריצה ועבודונת...הלא כן?

עבודה קטנטונת

המורה לא הביאה לנו אפילו דפים שעל מה צריך בדיוק לעבודה,והיא עבודה בת 13 דפים. ואני צריכה רק חילוק של 4 פרקים,אני לא חושבת שאני צריכה ללכת לקורס,אלא לחפש משהו מאיזה ספר ולדעת מה התרגילים,פשוט כך.

טלטלונה

New member
אולי ככה..

נושא העבודה וכותרת ראשית "יוגה" פרק ראשון - מהי יוגה ? היסטוריה ומקורות (איפה הכל התחיל האנשים והספרים) פרק שני- אודות היוגה 8 האיברים פרק שלישי - אסאנות (תרגילים ) פרק רביעי - טבלאות של תרגילים למחלות שונות . ותכניות אימון .

למעלה