שאלה על יחידה בקלאב הוטל

שאלה על יחידה בקלאב הוטל

הוצעה לי יחידה מ"יד שניה". האם אפשר לברר ולדעת מהו תחום המחירים המקובל לרכישה כזו? האם, לדעתכם, בעלות מסויימת היא "מתחילה להשתלם"? האם נוח להשיג נופשים שווים בחו"ל? (היחידה הוצעה לי בשבוע שנופל בחודש פברואר)

עד כמה שידוע לי

עד כמה שידוע לי נושא מכירת היחידות בקלאב הוטל זו אחת ההונאות או ההטעיות הגדולות שקרו במדינת ישראל,למיטב ידיעתי יש היום עמותת נפגעי קלאב הוטל בישראל. בנו בית מלון עם מאות חדרים,מכרו כל חדר 55 פעמים (כל שבוע למישהו אחר) באלפי דולרים לחדר,בנוסף אותם אלה שנקראים בעלי היחידות נאלצו לשלם מס שנתי על תחזוקה שהגיע ל-כ 2000 -2500 ש"ח בשנה (סכום לא רחוק מלהשכיר חדר דומה לשבוע ימים מבלי לקנות את היחידה)קונים רבים מצאו עצמם במלכודת,מצד אחד הם שילמו הרבה כסף,בתחילת הפרוייקט וכיום כשנודע לרבים שהם צריכים גם לשלם מס עבור תחזוקה הם מיהרו להפטר מהיחידות לא לפני שמחירן ירד מאד,אני לא יודע מה המצב היום,אבל אני לא הייתי נכנס לעסק שמישהו אחר מנהל לי אותו,ומבקש ממני תשלומים שאני לא יכול להיות חלק ממקבלי ההחלטות לגביהם.

תודה../images/Emo140.gif יש עוד דעות? מידע על

עלויות רכישה? החל מאיזה מחיר (ומטה) זה מתחיל להיות כלכלי?

מה שאני עושה

זה כל שנה בוחר תאריך ומחפש מי משכיר את היחידה שלו באותו שבוע יש הרבה שלא יכולים לצאת בתאריך של היחידה שלהם לנופש כי זה תאריך קבוע כל שנה.

יפה!

זה דווקא מעניין אותי מאוד. איך אתה נוהג לחפש את זה? למי פונה? ומהם תחומי העלות לשבוע כזה פחות או יותר? למשל, בעונת האביבי?

למעלה