שאלה על ייבוש לקים

hila546

New member
שאלה על ייבוש לקים

שלום, יש לי בעיה קטנה עם הלקים, אני מורחת אותם כמו שצריך על הציפורן, משתמשת בלקים איכותיים, משתמשת גם במייבש לקים. משום מה גם אחרי הזמן אקסטרה ייבוש שאני נותנת להם, זה עדין מצליח אחרי 5 שעות של מצב מצויין להתפקשש. אם אני ישנה לדוגמה אז הציפורן מקבלת צורה של קמטוטים, או לפעמים משקית גם יש סימנים הכוונה שלי זה שזה אף פעפ לא יוצא לי חלק ומושלם, תמיד קורה משהו. ואני באמת מקפידה על ייבוש כמו שצריך , לא מתעסקת בשטויות, מה הפתרון? יש רעיונות? תודה רבה רבה הילה

סקרמנטה

New member
אולי את מורחת כמות גדולה מדי?

אני לא משתמשת במייבש, ומורחת בד"כ שתי שכבות, בלי טופ-קואט. אחרי 2 דקות (עם מעט נפנוף בידיים) כל העסק כבר יבש לחלוטין. ואני לא קמצנית בכמות :)

Harlot

New member
את כנראה פשוט עוד לא מצאת את המייבש הנכון

בעבר התנסיתי בכל כך הרבה מייבשים שכל קשר בינם לבין ייבוש הוא מקרי לחלוטין, וקרה לי בדיוק מה שקרה לך - גם אחרי שעות הלק היה עשוי להתפקשש. כיום אני משתמשת ב Seche Vite והוא לחלוטין פתר לי את הבעיה. אגב, לא לכל הלקים יש את בעיית הייבוש שציינת. ישנם לקים שמתייבשים מהר יחסית ואפילו מייבש לק לא נדרש. זה בעיקר עניין של מזל.

Marble Arch

New member
../images/Emo45.gifמסכימה

דווקא כשמורחים לק בלי מייבש זה לא קורה- זה קורה רק עם מייבשים לא טובים! גם עם המייבש של פושה זה לא קורה לי...

Harlot

New member
בפושה יש רעלים?

תהיתי, כי ב Seche Vite יש יותר מדי. לאחרונה אני מנסה לא להשתמש במייבש בכלל אלא רק אם אין ברירה.

Come Alive

New member
לא יודעת אם יש פחות ממה שיש בכל לק אחר,

מה שכן, אין שם את הרעלים שיכולים לגרום לסרטן שיש בסשה

Harlot

New member
לרעלים המסרטנים התכוונתי

טוב לדעת שהם לא שם

למעלה