שאלה על יפן והמלצות נוספות

oritb11

New member
שאלה על יפן והמלצות נוספות

אנו מתכננים טיול זוגי שאמור להוות גם ירח דבש (יוצאים יום אחרי החתונה...) וגם תחליף הולם לטיול שאחרי הצבא שמעולם לא הספקנו לעשות. רק מה, יש לנו רק 22 יום לבצע אותו. אז ככה: מישהו יכול לתת לי סדר גודל של מחירים ללינה במקום בינוני ומטה (ממש לא צריך להיות עם תפנוקים, העיקר שנישן בחדר זוגי), בטוקיו ומחוץ לטוקיו (בהנחה שהמחירים יורדים) בתקופת חודש יולי? וסדר גודל של מחירים של אוכל ברמה סבירה (ממש לא מסעדות יוקרה), כנ"ל בטוקיו ומחוצה לה? ובהנחה שהתשובות שלכם עשויות לגרום לי צמרמורת (ולמנהל הבנק שלי אפילו יותר), הנה שאלה רחבה למדי: אילו היו לכם 22 יום לטיול שהוא גם רומנטי אבל גם נועד בעיקר לספוג תרבות אחרת (אני פחות בקטע של טרקים, אבל גם קצת מזה כי המיועד ממש רוצה), ולא ממש בא לכם לחיות כמו כלבים - לאן במזרח הייתם נוסעים? רוב תודות,
אורית.

22 יום? אני אישית הייתי נוסע

לתאילנד... בשלושה שבועות אפשר להספיק די הרבה לחרוש את הקניונים העצומים בבנקוק לבקר במקומות חובה בעיר (פסל הבודהה המוזהב השוכב הוא אחד מהם) לעלות לצפון לטראק של 3 ימים צ'אנג ראי צ'אנג מאי ואפילו תספיקו גם לרדת לדרום ולקנח באיים ואם יפול מזלכם מסיבת ה-FULL-MOON תצא בדיוק כשתהיו באיים ואם כבר ברומנטיקה עסקינן יש המון מסעדות בחופים ואת יכולה אפילו לארגן ארוחת ערב רומנטית למיועד ....

דמיקולו

New member
צודק 100% ההומלס

תרצו המלצות על מקומות,איפה,מה,מה,למה וכמה.....רק תבקשו. מ ז ל ט ו ב ל ר ג ל ח ת ו נ ת כ ם

aviron

New member
נפל דבר בישראל !!!

ברי מפנה לתאילנד !! WOW !!! אתם מבינים? לתאילנד ולא להודו !!! נצחנו !! כעת בכל הרצינות. אכן, גם אני מצטרף להמלצתו של ברי. תאילנד יופי של יעד. בתאילנד פשוט תמצאו את כל אשר אתם מבקשים! ושיהיה
והמון המון פרחים מדוי טונג (הר הדגל) שבצפון תאילנד לזוג הצעיר !
התמונה באדיבות ידידי dauu (כוכב) שמסכן, נאלץ לעבוד בשוויץ 3 חודשים...

oritb11

New member
חברה, תודה רבה ../images/Emo9.gif האמת שאני אשמח

להמלצות קצת יותר מפורטות לגבי תאילנד, למקרה שבאמת לא נצליח לעמוד במחיר של יפן.

kogawa

New member
יש הרבה מה להגיד

אבל שאלת על טוקיו, והמלצותי רחוקות מטוקיו 1600 ק"מ צפונה ומאות דולארים דרומה, והם מתרכזים בהוקאיידו המדהימה, מולדת האיינו, הדוב החום, האגמים הוולקניים המישורים החקלאיים ערי הדייגים, הצונמי הענק, הרי הגעש, איים וחופים שוממים ורומנטיים, והמרחצאות הגאוטרמיים המשותפים (בנים, בנות ומה שבינהם) אז לצערי לא אוכל להמליץ על כלום,

oritb11

New member
דווקא כתבתי "בטוקיו ומחוצה לה"...

ככה שאני בהחלט פתוחה להצעות

oritb11

New member
אני מק../images/Emo78.gif את ההודעה, אולי עוד

אנשים יוכלו לעזור... :)

kogawa

New member
בטוקיו לא הייתי ממליץ למי ששאלתו על

מחירים ולא על מסלול, מה גם שלינה זולה ביפן היא בריוקאן שהיא לינה משותפת, ומופרדת בין המינים. לטיול זול ונוח של שלושה שבועות אני ממליץ להעזר בשרותי סין-קפה או קים-קפה ולטייל לאורך ויאטנם. על כך יש להוסיף טיסה לבנגקוק, וטיסה בנגקוק/סייגון והאנוי/בנגקוק שיכולים להסתכם בכ 1000$ לטיסות וכ-600$ לטיול לאדם

erezbt

New member
לינה בריוקאן ביפן

רק לידיעה: הרוב המכריע של הריוקאנים ביפן יקרים הרבה יותר ממלונות בסגנון מערבי. ודבר שני אין לי שמץ של מושג מאיפה לקחת את הרעיון של לינה משותפת והפרדה בין מינים. זו טעות ואין לה שום אחיזה במציאות.

למעלה