שאלה על כבלים

max2

New member
שאלה על כבלים

אז כך, אתמול התקינו לי אינטרנט מהיר בכבלים ואני לא ממש מרוצה. משרתי שנמצאים בארץ אני מוריד במהירות מעל 120KB אבל משרתים בחו"ל (מרובם) אני מוריד בקצב איטי יותר מזה שהיה לי עם מודם 56600..... השותי את עצמי למישהוא אחר שיש לו כבלים וגר באותו אזור ואצלו המהירות יותר גדולה וגם קצב ההעלעה יותר גבוהה. ההבדל היחיד שמצאתי בינינו הוא המודם, אצלו יש מודם של 3COM ואצלי של 6ADline . השאלה היא האם ניתן להגדיל את המהירות בדרך כלשהיא או לא.

max2

New member
הקפצה

ולחברה שמיצרת את המודם קוראים GADline ולא 6ADline

max2

New member
ועוד דבר

אצלו (אצל מי שהשבתי) האיפי קבוע ואצלי דינמי, למישהוא יש מושג למה?

Snapper

New member
אז ככה...

שלום, א - >>> לגבי שרתים מחו"ל, ישנה כרגע "בעיה" בגלישה לחו"ל, מפאת חסכון בכסף הם (חברת הכבלים) לא קונים פס רחב לחו"ל (הרבה יותר יקר מאשר לארץ). ב - >>> הסיבה שחברך לא נתקל "בבעיה" היא מפני שיש פרט שהוא מסתיר מפניך, שאני מנוע מלהסגיר. ג - >>> לגבי ה-IP הדינמי, ממש מוזר, תפנה לתמיכה, ממש מוזר. יום טוב, טל.

dov98

New member
לגבי כבלים , היתה פה שאלה

שנמחקה. אז ככה: בזמן ניסוי הם יכולים לעשות ככל העולה על רוחם, כי זאת מטרת הניסוי, ומה יצא מזה? ימים יגידו. לגבי USB , אני לא ממליץ כי זה גוזל משאבי מערכת אלא אם בUSB2 מדובר(רוחב הפס שלו הרבה יותר גדול).

max2

New member
לא, אני פשוט יודע

שהגבלת המהירות באה מהמודם ולא מהשרת שלהם, אני גם יודע שניתן לתכנת אותו מהמחשב

r_one_n

New member
מודם כבלים

אפשר לבקש מודם אחר שהוא לא USB ? תודה על התשובה (אני שאלתי קודם- נמחקתי) רונן

max2

New member
מה זאת אומרת

מודם USB?, אני קיבלתי מודם רגיל שמתחבר לכרטיס רשת

max2

New member
אז תאורטית

אני יכול לבקש שיחליפו לי אותו? השאלה שלי בעיקר היא למה לחבר שלי יש מהירות גבוהה יותר, ומי (חוץ מטכנאי כבלי) יכול לשנות לי את המהירות

max2

New member
ומישהוא

יכול להסביר לי מה עושה התוכנה HYPER TERMINAL? (באה עם חלונות 2000)

dov98

New member
רק קח בחשבון שאתה בניסוי

והם המחליטים לגבי האופי שלו,וכן לגבי המהירות. יתכן גם שהבדלי המהירות מכוונים ע"מ לבדוק נושאים שונים. רצוי שתשאל אותם. רק זכור כי חלק מה"טובה" שהם עושים לך כרוכה גם ב"סבל"!

max2

New member
זה כבר פחות ניסוי

אלא יותר בוא תעבור מיס לכבלים.... הם הרי עומדים לקבל אישור בקרוב, מה עם HYPER TERMINAL?

למעלה