שאלה על כבל בלמים\הילוכים

קווטר

New member
שאלה על כבל בלמים\הילוכים

רציתי לדעת מה המידה של כבל בלמים מבחינת אורך? אני צריך אחד באורך בין מטר וחצי לשתי מטר, האם קיים כזה דבר? זה מיועד לאוטו אבל משום מה בגלל שבחברה לא מוכרים את הכבל לבד אלא כחלק מחבילה כוללת ויקרה, אני נאלץ לפנות לתחום האופניים בשביל להשיג כזה כבל בודד.

קווטר

New member
ומה עם הקצה?

אני יודע שבקצה יש פין עגול שנכנס לחור שלו בידית בלמים, במטר רץ לא יהיה לי את זה אני מניח כי זה יציקה או משהו כזה עם החוט

andnem

New member
תקנה לפי האורך הנדרש ובחנות ישימו

קצוות. זה בדיוק כמו קצה לחוט חשמל.

קלוזו

New member
אפשר לקנות חוט ארוך שבשני

קצותיו יש את הפין העגול שניכנס לידית הבלם ואז אתה חותך אותו לאורך הרצוי ויש לך שני חוטי בלם.

קווטר

New member
זה בדיוק מה שרציתי

יש את זה בעיקרון בכל חנות אופניים שכונתית כזאת או רק אצל החנויות הרציניות בעלות השם?

bikingstudent

New member
מה באמת יש בחנויות אופניים

כבל הילוכים\ברקס מגיע בגליל מין דיספנסר כזה שכל הקצוות בחוץ וכשצריך מושכים כבל אם אני לא טועה כל כבל הוא באורך 3 מטר ויש לו ראש מיוחד לכבל הילוכים או לכבל ברקס בצד אחד וקצה סגור שכל קצוות הסיבים של הכבל מולחמים ביחד מצד שני כדי שיחליק בקלות לתוך המובילים\צינורות ולא יעצר ע"י הסיבים שניפרדים יש כבל באיכות נמוכה יותר לברקס שמגיע עם שני קצוות אחד לכביש ואחד להרים לא מכיר כבלים אחרים

אורך סטנדרטי של כבל ברקס של אופניים

אורך סטנדרטי של כבל ברקס של אופניים הינו 1.7 מטר. אם אתה צריך כבל ארוך יותר, חפש כבל ברקס לאופני טנדם (בד"כ בא באורך של 2.5 מטר). לא תמיד כבל כזה קיים במלאי השוטף, - תזמין אם צריך. למיטב ידיעתי, לא ניתן להשיג בארץ כבל ברקס לאופניים לפי מידה ספציפית (רק דרך היצרן...). דבר נוסף. לרוב, הכבלים ברכב עבים יותר מכבל ברקס של אופניים. לאיזה מטרה אתה צריך כבל ברקס של אופניים? אם מדובר בשימוש כתחליף לכבל פתיחת תא מטען או משהו בסגנון - סבבה. לאומת זאת, לא הייתי סומך על כבל המיועד לאופניים בשימוש כתחליף לכבל אמברקס/מצערת/קלאץ'. בהצלחה.

קווטר

New member
כבל גז

השוותי בבית את הכבל גז שקניתי בחברה ואת הכבל ברקס של האופניים, אותו הדבר בדיוק!

למעלה