שאלה על כלבה שאוכלת מהר ומקיאה

ylcnomy

New member
שאלה על כלבה שאוכלת מהר ומקיאה

הכלבה שלי אוכלת מאוד מהר ובחזירות. הרבה פעמים היא אוכלת מאוד מהר וכמה דקות אחריזה מקיאה את כל מה שאכלה - את הגרגרים בשלמותם עם כמובן מיצי קיבה וכל הבלגן. מה אפשר לעשות נגד זה?

karin5555

New member
../images/Emo107.gif

זה מזכיר לי שגם לכלבה המתוקה שלי היה את זה ופשוט היא לא יכלה ללעוס כי השיניים שלה דיי רופפות אז היא בלעה את האוכל ואחרי כמה זמן הקיאה אותו שלם. אז מה שעשיתי ,הרטבתי לה את האוכל כדאי שהיא תוכל ללעוס ועכשיו הכל בסדר

natalyrst

New member
כמה רעיונות...

1. אולי האוכל שאתה נותן לה, יש לה רגישות אליו, ואלו הם התופעות
ניסית להחליף לה אוכל
2. אולי תיתן לה מנה קטנה של אוכל, ולא הרבה בצלחת, ככה היא תאכל קצת. תחכה כמה זמן, משהו כמו חצי שעה, ואם היא לא מקיאה, תיתן לה עוד... מקווה שעזרתי

ylcnomy

New member
אני בטוחה שהבעיה היא לא סוג האוכל

למשל בשבוע שעבר היינו אצל הוריי שיש להם אוכל מסוג אחר ולא שמנו לב שהקערה היתה מפוצצת באוכל הכלבה טחנה בטירוף את כל מה שהיה בצלחת (חלק לא רק מחזירות אלא משמחה והתלהבות) ואחרי שעה בערך הקיאה ערימות של אוכל זה ממש מפחיד מצד שני זה לא מדאיג מבחינה פיזית כי רואים שהיא שמחה וצוהלת אנסה את שיטת המנות הקטנות תודה

לפעמים..

גם הכלבה שלי (שתחיה!), אוכלת מאוד מהר והכמויות שנותנים לה מספיקים לה היות והיא כבר לא גורה.. ונכון, יוצא מצב שהיא מקיאה את זה.. ואפילו..(מי שאוכל עכשיו-לא לקרוא!).. אחרי זה היא רוצה לאכול את זה חזרה.. פשוט תתנו לו פחות אוכל.. כי הם אוכלים מהר=חזירים.. ואז עוד קצת, אחרי כמה דקות=הוא מעכל.. וזהו..

enbalush

New member
די להתקמצן!!!

הכלבה שלך בסכנה! זה לא טבעי, החזירות נובעת מכך שהיא רעבה, אם מקיאים האוכל לא נספג ואז רעבים. דחוף לוטרינר, זה ממש לא בריא ומסוכן, אל תחכי!

AKAKAK

New member
יכול להיותשזה:עצם תקועה בקיבה

זה גורם להקעות,איכלת יתר. רק וטרינר יכול לטפל בזה. אולי זה לא וזה משהו אחר,אבל כמו שאמרו לך ,דחוף וטרינר!!!!!!!!!!! על כל מקרה זה לא טיול יקר ואפילו חינם לפעמיים,בלי הרבה סבל לכלבה. את התאור,אני לא יתאר פה,אולי יש אנשים שלא יסכימו אם דרך הטיפול.

למעלה