הולמאי ילד הפרחים10
New member
שאלה על "כלי עבודה" בשימוש הפאריז'ה...
שלום לכולם אשמח באם תמליצו לי על 2 דברים,שיהיו זולים אבל גם לא יתקלקלו לי לאחר חודש(כלומר לא מה שבתחתית המחירון...אלא אם כן אתם חושבים שיש משהו טוב...): *מד חום לבשר: בשביל לדעת מידת עשייה לנתחי בשר במנגל. *משטח עבודה(יעיני קרש חיתוך): שטוב לעבודה עם בשר ושאר דברים...אני שואל זאת כי הבנתי שמומלץ לרכוש מסוגים מסויימים של חומרים שלא צוברים בקטריות... תודה רבה!
שלום לכולם אשמח באם תמליצו לי על 2 דברים,שיהיו זולים אבל גם לא יתקלקלו לי לאחר חודש(כלומר לא מה שבתחתית המחירון...אלא אם כן אתם חושבים שיש משהו טוב...): *מד חום לבשר: בשביל לדעת מידת עשייה לנתחי בשר במנגל. *משטח עבודה(יעיני קרש חיתוך): שטוב לעבודה עם בשר ושאר דברים...אני שואל זאת כי הבנתי שמומלץ לרכוש מסוגים מסויימים של חומרים שלא צוברים בקטריות... תודה רבה!