תודה מרקו, בינתיים מצאת מתכון נוסף,והשאלה אם יש בו פחמימות,,
מתכון לכרובית אפוייה בתנור,ללא קמח:
 
לוקחים כרובית אחת ומחלקים אותה לפרחים קטנים.
שמים בסיר מים על הגז ,שירתחו,
ואז מוסיפם את פרחי הכרובית שיתבשלו כ-10 דקות ,עד לתחילת ריכוך.
 
 
בינתיים,בקערה מערבבים בלילה :
2 ביצים , כף מיונז , כף חרדל דיזון , מעט מלח ופילפל , חצי כפית אבקת -שום.
 
מסננים את פרחי הכרובית,ומכניסים אותם לקערה עם הבלילה .
 
מסדרים בתבנית ומפזרים מעל חופן נדיבה עם שקדים קצוצים.
 
אופים בתנור בחום בינוני 175 מעלות - עד להשחמה.