שאלה על לחם כשר לפסח לאוכלי קטניות,
יש לי מתכון ל-לחם טחינה לפסח,טעים במיוחד,וללא צורך בקמח:
והשאלה שלי היא:
האם 2 כפות דבש במאפה ,יתאים לחולי סוכרת ?
(מתוך הנחה שאוכלים 2 פרוסות בכול ארוחה.)
וזה המתכון:
המצרכים הדרושים:
6 כפות טחינה גולמית
2 כפות דבש
4 ביצים
1 כפית אבקת אפייה .
1/4 כפית מלח
ההכנה:
לחמם מראש את התנור- אפיה ל-180 מעלות.
1 .מערבבים את כל החומרים בקערה.
(הבלילה יוצאת דלילה מאוד - וזה בסדר. )
2. מעבירים את הבלילה לתבנית מלבנית, (אינגליש -קייק)
ואופים במשך 18-20 דקות.
לאחר 18 דקות נועצים קיסם במרכז המאפה,ובודקים .
אם הקיסם יוצא יבש,וללא פירורי-בצק,סימן שהלחם מוכן.
אשמח לתגובות לגבי כמות הפחמימות במאפה ,ע"י תוספת הדבש .
יש לי מתכון ל-לחם טחינה לפסח,טעים במיוחד,וללא צורך בקמח:
והשאלה שלי היא:
האם 2 כפות דבש במאפה ,יתאים לחולי סוכרת ?
(מתוך הנחה שאוכלים 2 פרוסות בכול ארוחה.)
וזה המתכון:
המצרכים הדרושים:
6 כפות טחינה גולמית
2 כפות דבש
4 ביצים
1 כפית אבקת אפייה .
1/4 כפית מלח
ההכנה:
לחמם מראש את התנור- אפיה ל-180 מעלות.
1 .מערבבים את כל החומרים בקערה.
(הבלילה יוצאת דלילה מאוד - וזה בסדר. )
2. מעבירים את הבלילה לתבנית מלבנית, (אינגליש -קייק)
ואופים במשך 18-20 דקות.
לאחר 18 דקות נועצים קיסם במרכז המאפה,ובודקים .
אם הקיסם יוצא יבש,וללא פירורי-בצק,סימן שהלחם מוכן.
אשמח לתגובות לגבי כמות הפחמימות במאפה ,ע"י תוספת הדבש .