שאלה על ליחה שיעול ומה שביניהם

batzush

New member
שאלה על ליחה שיעול ומה שביניהם

עומר משתעל ממש קשה והמון ליחה הרופא נתן לו לעשות אינהלציה (או אינסטלציה כמו שאני קורא לזה) ואני מניח שיקח זמן עד שזה יעזור. אם אני אתן לו מ.... צמחית במקום האוכל הרגיל זה יקל על הליחה? צריך להתייעץ עם רופא לפני שעושים מעבר כזה? אולי יש לכם רעיון אחר שיכול להקל על הליחה? הוא מתעורר כמעט כל שעה עם שיעול קשה וליחה . סליחה שאני לא נחמד אני מודאג

aviah

New member
לנו זה עזר

המעבר לסימילק צמחי פתר את בעיית הליחה בחורף שעבר, וכבר נשארנו עם הצמחית. צריך לקחת בחשבון שלוקח לילד זמן להסתגל אליה ובימים הראשונים הוא יסרב לאכול :)

avtari

New member
גם אדים בחדר

מומלץ להכניס לחדר זורק אדים. לילדים שלי זה תמיד עזר. אני מקווה שגם במקרה שלך שיהיה בריא

batzush

New member
עדכון -- יש לנו כנראה ברונכיט

וכנסנו לסבב של אינסטלציה (אינהלציה) כל 3 שעות. הדבר שהכי קשה לי זה שאני רואה אותו כל כך סובל ואין לי הרבה מה לעשות.

avtari

New member
מקווה שירגיש טוב

באמת שאין מה לעשת חוץ מלעודד ולפנק אתם.

shno

New member
../images/Emo201.gif תרגישו טוב מהר מהר!

זה פיזית כואב בלב לראות את הקטנטנים האלה סובלים בלי שנוכל לעזור להם מיידית להפיג את הסבל

Master Stav

New member
כן צריך להתייעץ עם רופא

ורצוי אחד עם הבנה בהומהופטיה .... והנה טיפ קטן שלי ... על הכרית של הילד מהצד שנוגע במיטה לא בראש מטפטפים מספר טיפות של תערובת שמן עץ התה עם מים (2 כפות מים פושרים על 20 טיפות שמן עץ התה האוסטרלי) זה עושה ניפלאות כמו כן ניתן לטפטף 5-8 טיפות לכוס מים ולהניח אותה ליד המיטה בתנאי שהחדר מחומם ואז הלחות מהמים בכוס תעשה לו טוב . שיהיה בריא

למעלה