שאלה על לימודים

Badolinna

New member
שאלה על לימודים ../images/Emo132.gif

בוקר טוב לכולם!!
רציתי לשאול מה הפוטנציאל שלי להצלחה גורפת בלימודים בסמסטר הזה.
אני שנה א' באוני' כשבסמסטר הראשון היה לי ממוצע גבוה. בקורס אחד הייתי עם ממוצע 90 ובשני עם ממוצע של 83. והסמסטר הזה אני מרגישה שיש לי ירידה משמעותית, ובהתחשב בכך שחודש המבחנים מתחיל עוד מעט אשמח לדעת מה הפוטנציאל שלי להצליח. אשמח אם תוכלו להגיד לי עם כמה קלפים לעשות את פריסת השאלה.. תודה!!

צ ל י ל 8

New member
בוקר טוב באדולינה ../images/Emo42.gif

את יכולה לעשות פריסת שאלה כזו: מה הפוטנציאל להצלחה שלי בלימודי X בסמסטר הבא? 5 קלפים+קלף סיכום

Badolinna

New member
חוג 1 ../images/Emo22.gif

מה הפוטנציאל להצלחה שלי בחוג X בסמסטר זה? (פריסה מפחידה!!) שבעה מטות שמונה חרבות גלגל המזל ארבע חרבות קיסרית סיכום: אביר החרבות

Badolinna

New member
חוג 2 ../images/Emo22.gif

מה הפוטנציאל להצלחה שלי בחוג Y בסמסטר זה? מוות שלוש חרבות מלכת המטות מרכבה אביר המטות סיכום: מלכת החרבות

צ ל י ל 8

New member
חוג 2 ../images/Emo9.gif

מה – מוות הפוטנציאל להצלחה – 3 חרבות שלי – מלכת המטות בחוג 2 - מרכבה בסמסטר הבא? – אביר המטות סיכום: מלכת החרבות לצערי גם כאן לא צפוי לך הצלחה. החוג הזה קצת "תוקע" אותך ואת זקוקה להרבה כוחות כדי לשרוד בו. אם את יכולה לשנות אותו, עשי זאת. אם לא יקרה שינוי משמעותי כלשהו בחוג זה, נראה לי שכדאי שתשני אותו. מצטערת

blackcat2

New member
מבקשת להוסיף ../images/Emo42.gif

תחושתי היא שאת נקרעת בתוכך, כאילו יש לך "קוצים בתחת" ואת מתקשה "לשבת" וזאת למרות יכולותיך הניכרות להצליח בלימודים. תחושתי היא שיש או שיהיו דברים "בחוץ" שימשכו אותך הרבה יותר ממה שקורה במסגרת השיעור המדובר. אולי החוג הזה לא מסעיר אותך במיוחד? אולי יש דברים בחייך שאינם נותנים לך מנוח? את תיאלצי לשקוד ולעבוד חזק מאד על עצמך בשביל להצליח בחוג זה. אשמח לשמוע את דעתך.

צ ל י ל 8

New member
חוג 1 ../images/Emo9.gif

מה – 7 מטות הפוטנציאל להצלחה – 8 חרבות שלי – גלגל המזל בחוג 1 – 4 חרבות בסמסטר הבא? - קיסרית סיכום: אביר החרבות אני חוששת שכאן צפויה לך אכזבה. את מרגישה נאבקת על כל נקודה בחוג זה, ודיי קשה לך להתמודד איתו. אני חושבת שלא יהיה לך שינוי כלשהו בחוג זה. למרות שבסמסטר הבא את תצליחי בסופו של דבר, חוג זה לא יהיה מן הצלחותייך. אני חושבת שזה סוג של חוג כזה שהיית חייבת לקחת בגלל מה שאת לומדת, וזה לא משהו שיכלת לבחור בחירה מלאה. מה את אומרת?

Badolinna

New member
../images/Emo13.gif

דווקא בסמסטר הקודם כמו שציינתי הייתה לי הצלחה בכל הקורסים בחוג הראשון.אני כרגע על ממוצע 90. בחוג השני - לא היה כישלון אבל הייתי שמחה לממוצע מעל 83 שיש לי כרגע. הוא חוג שאני לוקחת אותו יותר בשביל העניין ופחות בגלל הרצון לציון גבוה...אבל את יודעת איך זה - בסוף רוצים הכל :) למרות שהוא אכן חוג קשה הרבה יותר והדרישות בקורסים שבו גבוהות יותר.. תודה על הפירוש!!!!! מחזיקה לעצמי אצבעות שבכל זאת אצליח

blackcat2

New member
רוצה לציין עוד משהו ../images/Emo140.gif

תחושתי היא כי החוג המדובר אינו מעורר בך כל רגשות. הוא דורש שכלתנות באופן טוטאלי ואני מאמינה שהיעדר הרגש מקשה עליך את למידת המקצוע. החוג המדובר אינו מעורר אותך וגם קשה לך לדעת מאיפה בכלל להתחיל. איך לומדים וקולטים את המידע המדובר ומצליחים בו. את מתקשה למצוא יציבות ואת מתמודדת עם מאבקים לא קלים. אשמח לשמוע את דעתך.

Badolinna

New member
היי blackcat2 ../images/Emo54.gif

על איזה חוג דיברת? (אני שאלתי על 2 חוגים שונים) תודה!

גב

New member
רוצה להוסיף מבלי להתייחס לקלפים

באדולינה לינה לינה
ציונים זה לא הכל... מהי הצלחה? אם תקבלי 90? ואם תקבלי ציון 75 ותהני כמו שלא נהנית בחייך? בתור אחת שעברה בחוגים הלחוצים נורא שאחרי שתקופת המבחנים מפציעה שואלים אותך לא "מה נשמע" אלא "כמה קיבלת?" אני חייבת להגיד לך שבשביל להצליח (באמת, לא בשביל לקבל מספר גבוה..) את צריכה להרגיש שהמקום בו את נמצאת נותן לך ערך פנימי ומעצים אותך..אם ע"י קושי או בין בהנאה קלילה ופשוטה... בהצלחה

למעלה