שאלה על לימודים

שוקקו

New member
שאלה על לימודים

שלום אני רוצה לעשות קורס בהייטק, בגו'ן ברייס,משך הקורס הוא שנה וחודשיים ועלותו 21 אלף שקל,האם יש סיכוי שמשרד הביטחון יממן קורס שכזה שאמור לתת לי הכשרה מקצועית ?

הכשרה מקצועית גם נחשבת שיקום

אתה צריך לברר במשרד הבטחון עם קורס של ג'ון ברייס מוכר כהכשרה מקצועית, תתקשר לעובדת השיקום

nOway1

New member
סיגלוש ....!

תשלחי לי
במספר של השיקום בבקשה !!

liran202

New member
מצטרף לשאלה,ועוד שאלה...

האם הכשרה מקצועית שכזו(קורס מקצועי),תבטל את הזכאות למימון תואר ראשון?

zeev2007

New member
כמה תשובות........

משה"בט מממן לימודים להכשרה מקצועית עד לגובה של 22,500 לשנה ובמידה ומשך הלימודים הוא 20 שעות שבועיות והתלמיד לא עובד הוא גם זכאי לדמי מחיה של 2100 ש"ח בחודש. מימון להכשרה המקצועית נעשה רק פעם אחת, בין אם זה לתואר ראשון ובין אם זה ללימודי תעודה. (במידה ואחרי לימודי התעודה תרצה ללמוד לימודים נוספים תוכל להגיש בקשה מיוחדת מקרנות ועזבונות) וכל זאת ע"י בניית תוכנית שיקום עם העובדת סוציאלית. מקווה שעזרתי. יום טוב!

nOway1

New member
למשל .. אני ...

אני לומד במכללה .. צילום "כללי" .. + תואר ראשון בהוראה וחינוך "חובה" ... והמשרד ממן לי את זה.. ... אבל אני לא יודע אם הוא ממן רק את את התואר !!

zeev2007

New member
מה הכוונה? אתה משלם שני תשלומים שונים?

(אחד לצילום ואחד להוראה וחינוך???) כי לפי מה שידוע לי מקבלים החזרים כנגד קבלות ואם זה ממוסד לימוד אחד אז לא צריכה להיות בעיה אפילו אם לומדים במקביל לשני תארים שונים.

nOway1

New member
אני לומד ...

שניהם ביחד ...אז נותנים לי בכללי ... יעני אני לומד באותו מכללה .. גם צילום וגם לתואר ... בלי התואר עולה 21,000 ש"ח לשנה .. יעני רק צילום ... והתואר ביחד עם הצילום זה יעלה 10,000 ש"ח לשנה .. משהו כזה ... בגללו "תואר" הסכום יורד .. יותר נכון בגלל הפסיכומטרי ..

תזכורת חשובה בנושא הלימודים

להזכירכם כי תשובות מוסמכות הן אך ורק תשובות בכתב (שמניסיוננו חשוב לקבלם במכתב) מעובדות השיקום של אגף משפחות והנצחה של משרד הביטחון. אל תסתפקו בתשובה טלפונית. שבוע נפלא ומלא בשורות טובות לכולנו.

למעלה