שאלה על לימון

שאלה על לימון

כןנרשמתי 3 ימים לפני תחילת הקורס, בלי להשוות, לשאול, לברר תגידו לי בבקשה שלא עשיתי את הטעות של חיי, אני גם גרה בקרית שמונה, והקורס בהרצליה, אין לי מושג גם איך אני מגיעה למחלף כפר שמריהו, כן אני עושה לעצמי חיים קשים חחחח והבנתי שלא ניתן לבטל עם החזר כספי שלם כי הם גובים דמי הרשמה, למרות שנרשמתי רק היום... והתעודה שלהם באמת לא עוזרת בחו"ל?, אני לא חולמת להיות הברמנית של העולם, אבל סתם לעבוד באיזה מקום נחמד, זה נשמע לי כיף. בעיקרון אני ממש לא שתיינית אלכוהול, אני מסתפקת בבריזר...(למה בארץ אין תפוח?) או איזה קוקטייל חלש ביותר! קיצר כל עיצה, מידע בנושא יתקבל בברכה

D221

New member
את מצחיקה!

זה נשמע כאילו מישהו תפש אותך, מכר לך בשנייה קורס בלי שהספקת לחשוב על זה בכלל. תראי, לא מכירה את לימון, רק העובדה שזה הבית ספר הכי קטן (יכול להיות טוב) והכי צעיר מבתי הספר לברמנים. להנות תהבי בכל מקום ואם לא חשובה לך הרמה אלא כמו שאמרת לעבוד בכיף במקום קטן אז מה זה משנה בכלל? את הבסיס יש לכל מקום, ולכל מקום את התוספות והייחוד שלו. אם זה בגלל מרחק תנסי לבטל, יש כמה ימי ביטול לפי מה שאני יודעת על מקומות אחרים בכל אופן. תגידי שלא חשבת על זה עד הסוף ואין לך איך להגיע ואוטובוסים זה לא בא בחשבון כי הקורס בשעות הערב ואת גרה בקצה המדינה חח לכי על אחד מבתי הספר שיש להם סניף בצפון, חבל על הנסיעות זה יכול לבאס לך את הקורס, שהוא כיפי אבל עדיין.. קריית שמונה... קצת רחוק. ולא, התעודה שלהם לא עוזרת בחו"ל, את זה אני יכולה להגיד לך בכמעט 100 אחוז. היחידים שהתעודה שלהם שווה משהו בחו"ל הם ברטנדר אבל עכשיו לא ברור מה קורה שם ולא ממליצה כרגע ללכת עליהם (בתקופה הקרובה בכל אופן). ולא צריך להיות שתיין בשביל להיות ברמן טוב. מקווה שעזרתי במשהו שיהיה בהצלחה, איפה שלא תלכי, תהני. כולה קורס ברמנים, לא דוקטורט, אין פה טעויות של החיים

גם אני מקרית שמונה ../images/Emo3.gif

קחי קו 842 אם אני לא טועה הוא היחידי שעובר בהרצליה.... מקס' תעשי בדיקה באתר של אגד ותראי איך את מגיעה לשם...

כל אוטובוס ת"א-ק"ש חוץ 841, מגיע לשם

אבל אין תחנה בכפר שמריהו, ולא שווה לי לנסוע בשתי אוטובוס, אני שונאת תחבורה ציבורית, מספיק לי אחד.... ואם הדמי הרשמה שייגנבו ממני!!!!!!!
יהיו יותר מדי אז אני אגיד להם שאני רק רוצה לשנות מקום, למשהו יותר נגיד, כמו ת"א...

tal1g

New member
קודם כל תהני הקורס סבבה באשר הוא.

אין לי ספק שהקורס יתרום לך ויש להם גם חברת השמה שקשורה לזמן אמיתי שתעזור לך. מעבר לכך: *תעודה עוזרת בכל מקום תלוי איך תציגי אותה .אף אחד לא הולך לאירגונים . ע"פ נסיוני האישי התעודה היחידה שיבקשו ממך זה אישור עבודה . את כל סיפורי איפה זה עוזר התשובה היא בכל העולם מפני שידע זה מה שדרוש. אם יש לך "ניירות" זה יקום או יפול כמו ראיון בארץ שגם פה לא בדיוק מחפשים תעודות. לגבי בריזר תפוח. ישנה חברה שנקראת "רד סקוור וודקה" שמיוצרת באנגליה. יש להם "אלכופופס" כמו הבריזר גם בטעם תפוח ירוק 5.1 % כוהל. ניתן למצא בארץ בפיצוציות וברשת טיב טעם. אם לא מצאת תפני אליי אני אמצא לך. תהני.

s o r t e r

New member
זה רק אני?

רק לי זה נראה תמוה ביותר? שעתיים באוטובוס בשביל להגיע לכפר שמריהו ומשם לא יודע כמה זמן ומרחק להגיע לקורס... למה???? כל החברות מחזיקות סניפים בצפון ומעבירות קורסים בפאבים מקומיים. אני יודע בוודאות שיש בטבריה ובטח יש גם יותר קרוב אליך. למה לנסוע סה"כ ארבע שעות (הלוך חזור) בשביל קורס? לדעתי זו דוגמא לאיך לוקחים את הקורס הכי כייפי שיש ומצליחים להמאיס אותו. (אני הייתי נשבר אחרי פגישה אחת)

yogever777

New member
../images/Emo45.gif

אני גם לא מבין מה קורה פה אם זה הסתלבטות של מישהי או שזה לא מהעולם הזה!!!! קריית שמונה!?!? להגיע להרצליה בשביל קורס עוד שלא ביררת בבתי ספר אחרים אני לא מבין מה הולך פה!!!!! מה קורה עם הנסיעות שלך? לא חשבת כמה הם עולים לך? זה יכול להגיע למחיר של הקורס אז נראה לי שעדיף שתבטלי כמה שיותר מהר ותבררי על קורסים באיזור שלך...זה יהיה שווה את הדמי ביטול שלך כל הסיפור הזה....שיהיה בהצלחה!!!!

תודה לכולם! איזה היענות מהירה ../images/Emo9.gif

ואם עכשיו אני מבטלת את הקורס? כמה זה דמי הרשמה?, כן הם גובים, ואמרתי שהקורס יום רביעי הזה! ואתמול נרשמתי, חכמה אני משו חחחח אם זה בסביבות 100-200 אז ניחה, אני אבטל אתם עוד היום! ורציתי להירשם ללימון, כי זה נשמע טוב חחח המקום היחידי שאני מכירה, כמובן שתוצאות חיפוש באינטרנט מביאות לי עוד הרבה אופציות, אבל מה אני מבינה בזה, הייתי צריכרה להיכנס לפה לפני....

s o r t e r

New member
מצטער

לא התכוונתי לבאס. אני מאמין שיחזירו לך את דמי ההרשמה, ואולי ללימון יש גם סניף צפוני יותר? בכל אופן, כשההייתי חייל (פעם אחרונה שנסעתי באוטובוס למרכז) היינו מבקשים מהנהג לעצור לנו בכפר שמריהו ולמרות שלא הייתה לו שם תחנה הוא היה עוצר. למרות שאז עוד לא היה מחלף שם והתחנה הייתה על הכביש והיום אין איפה לעצור... אז אולי עדיף שאני אפסיק לתת עצור מיושנות שלא קשורות.. בכל מקרה אני מקווה שהכל יסתדר בסוף...

maxfain

New member
אההה???

קריית שמונ ואת נוסעת להרצליה בשביל קורס ברמנים??? יש בתי ספר גם בצפון..

למעלה