שאלה על לקבץ סרט..

רון קרן

New member
שאלה על לקבץ סרט..

הצלחתי להעביר מן מצלמת הוידאו למחשב ע"י Premiere. עכשיו כל דקה תופסת איזה 100מגה. זאת אומרת שאם אני רוצה להכניס חצי שעה - שערים דקות של סרט על CD תקליטור רגיל, זה לא יכנס באחד. מה אני צריך לעשות כדי להאפשר הכנסת סרט יחסית ארוך (20-30 דקות) כדי שאכנס לתקליטור. האם אני צריך לקבץ את הסרט הסופי באיזשהי תוכנה, או לתת כבר בהתחלה הגדרות ב Premiere כדי שלא יצא כל כך כבד. כמובן רצוי שהסרט יהיה באיכות טובה לצפיה. בתודה מראש רון

NetGangsta

New member
יש אפשרות בפרימייר להגדיר שהרינדור

יהיה בדחיסה יותר גבוהה, אבל אני לא זוכר בע"פ איפה מגדירים את זה. אני אחפש ואם אמצא אחזור לכאן ואכתוב.

רון קרן

New member
תודה רבה.. ומה עם תוכנות חיצוניות?

שמקבצות את הקובץ התוצר: avi או משהו כזה

NetGangsta

New member
תוכנות חיצוניות? אני חושב שזו יכולה

להיות כל תוכנת כיווץ שהיא. כמו WINZIP או WINRAR

MaSTeRLou

New member
נסה את VirtualDub לצורך העניין

לכידה ישירות לקובץ AVI עם דוחס Divx ניתן לעשות בעזרת התוכנה הנ"ל, ופה תמצא מדריך לביצוע הלכידה.

matan_fla

New member
לצפיה במחשב?

אם כן אז אחרי שאתה מסיים לערוך תיצא את הסרט ל-divx או xvid

רון קרן

New member
ואם אני רוצה לעשות את זה VCD

ושלא רק 7 דקות יהיו על דיסק, איך אני עושה זאת?

glupo

New member
vcd

א. איכות מאד מאכזבת ב. ישנן תכנות שעושות את זה קל ופשוט, כולל תפריטים וכו' ותומכות גם בפורמטים אחרים כמו svcd הורד לך דמו מהתכנה הבאה

MaSTeRLou

New member
ובחינם...

דוחסים לMPEG עם הגדרות VCD בעזרת תוכנה פשוטה וחביבה בשם TMPGEnc (יש שם אשף ליצירת VCD), ויוצרים תפריט פשוט ואת מבנה הדיסק עצמו עם תוכנה חביבה אחרת בשם VCDEasy. באתר הזה תוכל למצוא כל מני מדריכים הקשורים לנושא.

mapleleaf

New member
המרה

כנסי למדריך שכתבתי (ראי קישור בכתובות אינטרנט נלוות) והשתמשי בקטע של הTMPGEENC זה יפטור לך את הבעיה.

למעלה