שאלה על לקטוז בחלב סויה
יש לי בעית פירוק של לקטוז והדיאטנית שלי המליצה לי להשתמש בחלב דל לקטוז (זה נראה כמו חלב מיד גם לא מוכרחים לשמור אותו בקרור כל עוד הוא סגור). על החלב המדובר רשום יש 80% פחות לקטוב מחלב רגיל. אבל מה עם חלב סויה? למה היא לא המליצה לי עליו? יש בו לקטוז(אפילו כמות קטנה רלוונטית לגבי)?
יש לי בעית פירוק של לקטוז והדיאטנית שלי המליצה לי להשתמש בחלב דל לקטוז (זה נראה כמו חלב מיד גם לא מוכרחים לשמור אותו בקרור כל עוד הוא סגור). על החלב המדובר רשום יש 80% פחות לקטוב מחלב רגיל. אבל מה עם חלב סויה? למה היא לא המליצה לי עליו? יש בו לקטוז(אפילו כמות קטנה רלוונטית לגבי)?