שאלה על מגמת טכ"מ (10 יחידות)

eliranri

New member
שאלה על מגמת טכ"מ (10 יחידות)

למעשה ניתן לעשות את כל ה10 יחידות אבל מספיק שתיכשלו ב2 יחידות של עיצוב תוכנה ותקבלו 100 בכל שאר היחידות, לא תקבלו אף יחידה ולמעשה מ10 יחידות תישארו עם 0 יחידות ביד? תודה למי שיוכל להסביר את העניין

1ca1

New member
אני לא יודע מה הנהלים היום

מומלץ שתשאל את רכזת הבגרויות בבי"ס שלך בגדול יש את 5 היחידות הרגילות של מבוא למדעי המחשב שכוללות 2 יחידות בפסקל, ו2 יחידות של עיצוב תוכנה... בנוסף בד"כ עושים גם אתר אינטרנט בתור יחידה, יש כאלה שעושים קצת דברים אחרים. אחרי זה מגיעות 5 יחידות של טכ"מ, שבגדול אומר ניתוח מערכות,תקשורת נתונים וקצת גם ארגון קבצים, בנוסף בד"כ עושים פרוייקט באקסס בהיקף של יחידה אחת הבחינות כאן לא קשורות זו לזו (ואם אני לא טועה אפשר להיבחן בטכ"מ גם ברמת 3 יח"ל) מכאן (מי שיש לו את זה) אפשר להמשיך לפרוייקט גמר בהיקף של יחידה או 5 יחידות (אולי אפשר גם ב3?) שבד"כ בוגרי מגמת טכ"מ עושים אותו כניתוח ומחשוב מערכת בד"כ בVB, למרות שראיתי בי"ס שעושה בגרות בתכנות גרפי (משהו דיי נחמד), ובי"ס אחר שעשה פרוייקט גמר בדוט נט... בכל מקרה, תשאל בבי"ס ובפורום לימודים (אני סיימתי את ה15 יחידות שלי :))

Amitus

New member
אצלנו

אנחנו לומדים ב-י' שפת C ואסמבלי בי"א ג'אבה ועיצוב תוכנה בי"ב פרויקט ממש גדול של 5 יחידות.. והחבר'ה של י"ב אצלנו עובדים עליו הרבה כך שנראה לי שהוא משהו רציני..

eliranri

New member
אצלנו זה אחרת

ב-י - פסקל ב-י"א - עיצוב תוכנה ב-י"ב אינטרנט (יחידה) וויז'ואל בייסיק (5 יחידות)

tamarhp

New member
אצלנו למדו ../images/Emo7.gif

י' - יחידת אחת פסקל, היחידה הקלה ביותר. י"א- 2 יחידות פסקל י"ב - 2 יחידות של: עיצוב תוכנה בפסקל + אוטומטים וכו'. בקיצור, 5 שנות פסקל!!! השנה שדרגו ויש להן בנוסף 5 יחידות פרוייקט...

למעלה