שאלה על "מהשתיל הזה" מישהו יודע אם זה נמצא באחד מהאלבומים של גלי?
ע עדי 345 New member 13/11/04 #2 רק באלבום של דני סנדרסון אלבום עם שירים שכתב לזמרים אחרים, האלבום נקרא: "תולדות המים"
R R o b b i e D New member 14/11/04 #4 שיר שאני אישית ממש לא אוהב מה שכן אני ממליץ על השיר :"לך הממלכה" שיר יפהפה בלחן ובעיבוד נהדר של עדי רנרט שנמצא באלבום "כמו ציפור בחדר" והוא לזכרה של היוצרת תרצה אתר ז"ל.
שיר שאני אישית ממש לא אוהב מה שכן אני ממליץ על השיר :"לך הממלכה" שיר יפהפה בלחן ובעיבוד נהדר של עדי רנרט שנמצא באלבום "כמו ציפור בחדר" והוא לזכרה של היוצרת תרצה אתר ז"ל.
ש שרית7 New member 14/11/04 #5 אני לא מכירה אף אחד מהשירים האלה לעומת זאת מי מכם מכיר את השיר "סבא ירח"?
H hilali1 New member 15/11/04 #11 אני לא מכירה אותו אבל אני תוהה למה שירי "פרויקטים" שגלי השתתפה בהם היא א ף פעם לא הוציאה באחבומים שלה גם כן.
אני לא מכירה אותו אבל אני תוהה למה שירי "פרויקטים" שגלי השתתפה בהם היא א ף פעם לא הוציאה באחבומים שלה גם כן.
ע עדי 345 New member 14/11/04 #6 "לך הממלכה" שיר מאוד יפה!! חייב להכנס לאוסף הבא "השתיל הזה" פחות יפה והוא די מונוטוני. די התפלאתי שיצא כך, כי כל שאר השירים באלבום שדני סנדרסון כתב לאחרים, היו לדעתי טובים יותר. במיוחד השירים לרמי קליינשטיין, אריאל זילבר, גידי גוב ומזי כהן.
"לך הממלכה" שיר מאוד יפה!! חייב להכנס לאוסף הבא "השתיל הזה" פחות יפה והוא די מונוטוני. די התפלאתי שיצא כך, כי כל שאר השירים באלבום שדני סנדרסון כתב לאחרים, היו לדעתי טובים יותר. במיוחד השירים לרמי קליינשטיין, אריאל זילבר, גידי גוב ומזי כהן.
S sarit29 New member 14/11/04 #7 גם מה זה אמור להביע היציאה הזו... השתיל הזה... זה נכתב לטו בשבט או משהו? אגב מה דעתך על התמונות?
ע עדי 345 New member 14/11/04 #8 דוקא לא המילים יפות מאוד ומזכירות מבחינת הרעיון את "גרגר אחד יכול" אבל הלחן בעייתי קצת... לגבי התמונות- עדיין לא הספיקותי לראות...
דוקא לא המילים יפות מאוד ומזכירות מבחינת הרעיון את "גרגר אחד יכול" אבל הלחן בעייתי קצת... לגבי התמונות- עדיין לא הספיקותי לראות...