שאלה על מובייל

yaelgol

New member
שאלה על מובייל

רותם בת שלושה וחצי חודשים, וכמובן עירנית, חייכנית, מתעניינת וחוקרת.. רק מה? לא נראה לי שהמובייל הדיי פשוט שיש לה (משהו מצ'וקמק שנקנה לה מיד שנולדה) כל כך מעניין אותה. אני יודעת ממספר חברות שיש מוביילים שהם פשוט מהפנטים את הילדים... ובכן - אילו מוביילים "שווים" היום? אני מעוניינת לקנות לרותם מובייל חדש, מה מומלץ? (מבחינת צבעים, מוזיקה, תנועות וכו'...) תודה

בטוחה ש 90% יענו אותה תשובה

המובייל של טייני לאב הוא יקר (אם אני לא טועה 300 ש"ח)אבל רוב התינוקות מהופנטים אליו. יש משהו במוצרים של טייני לאב שממכר ילדים.

ממליצה בחום על המוביל של

טייני לאב. אנחנו קיבלנו אותו במתנה כשאלמוג נולד והוא היה פשוט מוקסם ממנו. ועכשיו הוא כמובן עובר לירדנוש. מצרפת תמונה,ובמובן גם על הג'ימיני שלהם.

lovely2

New member
רק טייני לאב../images/Emo91.gif../images/Emo45.gif

הנה שירי מהופנטת ממנו...

רות1974

New member
ליטלי, משהו בפנים של שירי מאד מזכיר

את הנאגט שלי. קחי זאת כמחמאה

shirka

New member
ממליצה כמו כולם על טייני לאב אבל...

לא ממליצה לך לרכוש עכשיו. רותם עכשיו בדיוק בגיל שהיא מתחילה לתפוס חפצים ביד ולהיות (הרבה) יותר אקטיבית. מובייל טוב מלידה עד הגיל שבו מנסים לתפוס את המובייל, כלומר עד גיל 5-6 חודשים מקסימום. לדעתי תשקעי את הכסף בצעצוע התפתחותי אחר יש הרבה אחרים. מצרפת לך גם לינק לטייני לאב

lovely2

New member
זה נכון! מובייל לא יותר מ 5 חודשים.

זה גם מצויין על האריזה.לא שמתי לב שהילדה בת 3 וחצי חודשים אם כך אני ממליצה לך על פעלולון החיות של צ'יקו.יש בו כמה סוגי מוזיקת קאנטרי ופעלולי חיות .בזכותו שירי מסכימה לשכב על הבטן ולהחזיק את הראש.נפלא!

טאש

New member
המובייל השני של טייני-לאב (בצבעי

היסוד) אבל האמת: נדבי היה מטורף על המובייל הזה עד פסח. אני לא יודעת אם עכשיו הוא פחות מתעניין בו בגלל שהוא לא ראה אותו 4-5 ימים (בפסח לא היינו בבית) או בגלל שהוא כבר פחות מעניין אותו. עד פסח הוא היה שואג בהנאה כל פעם שהוא היה רואה את המובייל. עד כדיי שנולד לנו הביטוי:"נדבי חייך אלי כל כך שחשבתי שאני מובייל"

dafgol

New member
אפרופו מוביילים

לבר יש מובייל שקיבל כשנולד , משו מאוד נחמד עם כלבים צבעוניים מוסיקה נהדרת .....אממאמה....בזמן האחרון הוא פשוט מושך ת'כלבים אליו לפה ...( אולי גלגול קודם היה תאילנדי
). מה עושים ? יש רעיונות איך עושים מובייל ? בא לי להיות בתיה עוזיאל קצת.....

shirka

New member
זה בדיוק זמן שצריך להוריד את

המובייל... ממליצה על פורום אמנות שימושית (505 בשלט
)

yaelli10

New member
אלה שונאת את המובייל של טייני לאב

עד גיל חודש וחצי זה היה בסדר. החל מגיל חודש בכל פעם שהמובייל מסתובב היא מתחילה לבכות בכי עצבני שכזה. וכשאני מכבה את המובייל ומפנה אותו ממנה והלאה החיוך חוזר לה. אולי בגלל שהיא משייכת את הייצורים לג'ים (גם של טייני לאב) שם היא עסוקה בלקבצ'ץ' אותם. אנא עארף..... מאידך מה שהיא באמת אוהבת זה את תיבות הנגינה שמושכים להם את החוט....

מתרגשת

New member
רק טייני לאב. סתיו פשוט צוחקת לו ו.

מדברת איתו ובזמן האחרון פשוט צורחת (א)עליו

דניאL

New member
חכו, חכו!! למה להוציא הרבה כסף??../images/Emo3.gif

"בבייבישיק" בגבעת שמואל מצאתי מוביילים, קשתות לעגלה וצעצועים בכלל, כל כך מדהימים, משהו! לנו אומנם יש את הג'ימיני של טיינילאב (קיבלנו מתנה) אבל באמת שחבל להוציא כל כך הרבה כסף על זה. בבייבישיק יש הכל, וכל כך לא יקר! פשוט נפלא.

טוטי30

New member
דווקא לא של טייני לאב... המלצה אחרת

יש לנו מובייל של SASSY מאוד מוצלח. מצרפת לך קישור ישירות לקטלוג שלהם, ישירות למובייל. אני יודעת שהמחיר שלו יחסית סביר (150 ש"ח בקירוב). המובייל עוצב כדי לגרות את חושי הראיה והשמיעה של התינוק. העיצוב של ה"כרטיסיות" מותאם למה שמסקרן אותם (קוים, עיגולים ופרצופים). הצבעים חדים ומנוגדים ומושכים את העין. התנועה של המובייל איטית יחסית ומידי פעם הוא נעצר לשניה או פחות, כדי לתת לתינוק הזדמנות להתמקד בכרטיס... יש לו כמה מנגינות ברצף (האמת קצת מעצבן) ורועי מטורף עליו! בכרטיסיות העודפות אנחנו משתמשים למשחקים אחרים. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה וואי, אפשר לחשוב שיש לי שם אחוזים...

למעלה