אמא של עדיאל
New member
שאלה על מוס שוקולד
בשלב השני של הוצאת הגנאש מהמקרר....
יש מתכונים שרשום שמקציפים שמנת לבד , גנאש לבד ואז מחברים בצורת קיפול.
יש מתכונים שרשום לשפוך שמנת על הגנאש שהוצאנו מהמקרר ולהקציף את שנייהם יחד
ויש מתכונים שרשום להקציף רק את השמנת ולחבר לגנאש.
מישהו עם ניסיון יכול לעזור לי בחלק השני של המתכון.
צרפתי אחד המתכונים לדוגמא.
מוס שוקולד מהיר- בלי ביצים- קרין גורן
חומרים
למוס:
200 גרם שוקולד מריר
1/4 כוס מים (60 מ"ל)
1/2 כוס סוכר (100 גרם)
1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
1 כפית אבקת קפה נמס
אופן ההכנה
בקערה שוברים שוקולד מריר לקוביות. מוסיפים מים וסוכר. מחממים הכול במיקרוגל, להמסה.
במיקסר מקציפים שמנת מתוקה וקפה לקצפת רכה.
מערבבים בעדינות את הקצפת עם תערובת השוקולד.
מחלקים לגביעים ומעבירים לשעתיים למקרר, להתייצבות.
בשלב השני של הוצאת הגנאש מהמקרר....
יש מתכונים שרשום שמקציפים שמנת לבד , גנאש לבד ואז מחברים בצורת קיפול.
יש מתכונים שרשום לשפוך שמנת על הגנאש שהוצאנו מהמקרר ולהקציף את שנייהם יחד
ויש מתכונים שרשום להקציף רק את השמנת ולחבר לגנאש.
מישהו עם ניסיון יכול לעזור לי בחלק השני של המתכון.
צרפתי אחד המתכונים לדוגמא.
מוס שוקולד מהיר- בלי ביצים- קרין גורן
חומרים
למוס:
200 גרם שוקולד מריר
1/4 כוס מים (60 מ"ל)
1/2 כוס סוכר (100 גרם)
1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
1 כפית אבקת קפה נמס
אופן ההכנה
בקערה שוברים שוקולד מריר לקוביות. מוסיפים מים וסוכר. מחממים הכול במיקרוגל, להמסה.
במיקסר מקציפים שמנת מתוקה וקפה לקצפת רכה.
מערבבים בעדינות את הקצפת עם תערובת השוקולד.
מחלקים לגביעים ומעבירים לשעתיים למקרר, להתייצבות.