שאלה על מוס שוקולד

שאלה על מוס שוקולד

בשלב השני של הוצאת הגנאש מהמקרר....
יש מתכונים שרשום שמקציפים שמנת לבד , גנאש לבד ואז מחברים בצורת קיפול.
יש מתכונים שרשום לשפוך שמנת על הגנאש שהוצאנו מהמקרר ולהקציף את שנייהם יחד
ויש מתכונים שרשום להקציף רק את השמנת ולחבר לגנאש.

מישהו עם ניסיון יכול לעזור לי בחלק השני של המתכון.

צרפתי אחד המתכונים לדוגמא.


מוס שוקולד מהיר- בלי ביצים- קרין גורן
חומרים

למוס:
200 גרם שוקולד מריר
1/4 כוס מים (60 מ"ל)
1/2 כוס סוכר (100 גרם)
1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
1 כפית אבקת קפה נמס

אופן ההכנה

בקערה שוברים שוקולד מריר לקוביות. מוסיפים מים וסוכר. מחממים הכול במיקרוגל, להמסה.
במיקסר מקציפים שמנת מתוקה וקפה לקצפת רכה.
מערבבים בעדינות את הקצפת עם תערובת השוקולד.
מחלקים לגביעים ומעבירים לשעתיים למקרר, להתייצבות.
 

bali

New member
מנהל
אני מקררת את הגנאש ומקציפה יחד

עם השמנת. שימי לב שבמתכון שצירפת לא מקררים את הגנאש לפני הקיפול...
כשהגנאש עדיין נוזלי אפשר לקפל אליו מה שרוצים, כשהוא קר הוא מוצק ואי אפשר לקפל לתוכו קצפת אלא ע"י מיקסר.
פשוט צריך לבחור
 

bali

New member
מנהל
נקטע לי באמצע משפט...

צריך לבחור מתכון שמוצא חן בעינייך ולפעול לפי ההוראות שלו...
בהצלחה
 
אז אם אני מקררת, להקציף כל אחד בנפרד? או

להקציפם יחד כשהשמנת נטזלית והגנאש קצת קשה?
 

bali

New member
מנהל
אם את מקררת את הגנאש במקרר

אז גנאש קר ושמנת נוזלית, ביחד.
 
למעלה