שאלה על מועדון הגהה באילת

שאלה על מועדון הגהה באילת

יצא לי להיות כמה פעמים באילת ונתקלתי במועדון הגהה שנראה על רמה רצח רציתי תמיד להכנס אך לא ידעתי איזה גילאים מכניסים שם רציתי לדעת מה הגילאים וכמה כניסה עולה

havlaz

New member
כניסה חינם

ימי שישי 25+, שאר השבוע 21. למיטב זכרוני. אם זאת, כמו בכל מועדון, לרוב הגילאים הם רק באופן רשמי, ונכנסים הרבה פחות (במיוחד אם אלוהים ברא אותך עם חזה).

Liraz 6q

New member
מממ

בתיירות ( פיקאפ,היט,טרויה שהוא חדש מה שפתחו במקום הברדו והבבוג'י) מכניסים 18+ יש את הקוקונט שלדעתי הוא מעפן ביותר.. אבל אם אתה אוהב מוזיקה שחורה אז זה אחלה..ויש בנסיכה את האליקסר שמכניס 18+ אבל אם אתה בלי אוטו לא יודעת כמה משתלם לנסוע עד לשם.. ממ יש את הטא'צ הגהה והטרנד שזה דיי תלוי במצברוח של הסלקטור לגבי הגיל.... אם אין לך קומבינות אתה צריך לשלם בגהה ובטרנד.. לגבי הטא'צ הכניסה היא חינם אבל שוב, ביום שישי 18+ לא תמיד מעניין מישו.. תהנה:]

Liraz 6q

New member
אעע מה ?

חח התכוונתי שפתחו ת'טרויה במקום הברדו ויש גם את הבבוג'י ליד..

בקיצור, לירז

תלמדי לפסק! עשית בלאגן שלם

Liraz 6q

New member
לא עשיתי שומדבר

אתם לא יודעים לקרוא! ועשיתי פסיקים אבל אי אפשר לשים פסיק לפני ו' תוספת אעאאעאעא!

../images/Emo46.gifאה אז אני אשם??

הנה, תראי באיזו קלות אפשר לתקן את המשפט שלך "בתיירות - פיקאפ,היט, בבוג'י וטרויה (שהוא בר חדש שפתחו במקום הברדו) מכניסים 18+" כבר מבינים יותר טוב.

havlaz

New member
קצת בלאגן, לא?

הטאץ והטרנד - בתשלום גהה - בחינם

Liraz 6q

New member
מממ אז כנראה שאתה צריך

להתעדכן חחח ביום שישי הייתי גם בגהה וגם בטרנד ושניהם דורשים כסף ממי שלא מכירים.. תכ'לס אף אילתי לא ישלם להם.. אבל צפונים שלא מכירים ישלמו כמו גדולים...

intertemp

New member
הטרויה

הוא ל-21 באמצע שבוע ו-23 בסופ"ש (אלא אם מכירים את בעל המקום) (כמובן, כמו בכל מקום, לבנות בד"כ לא בודקים את ה-ת.ז)

למעלה