טעות....
מלבד ההקצפה עצמה שתלויה בטריות חבית ומהירות יציאה, שהערתך תקפה רק לבירה שהלחץ גז בה נמוך והחבית רק נפתחה הסיבה הנוספת היא טעם הזרם הראשוני המגיע בצורת קצף מחומצן ולא טרי ולמקפידים משפיע על איכות הבירה....פשוט גורע מטעמה... אני עוסק בתחום הבירות והטיפול בהן (חביות,גז,מכונות קירור ומיקסרים) כבר כ-4 שנים, אני עובד בבר עם 16 ברזי בירה והתנסתי במזיגות של עוד 10 סוגים לפחות... סוגי ברזים שונים ובירות שלא מקציפות כלל ובירות שמקציפות מהשנייה הראשונה, אין לי בעיה להזמין אותך לראות ולהתנסות בתהליך של עבודה מאחורי ברזים אלו או אחרים ולהבין המשמעות של הזרם הקצפי הראשוני שיוצא ולא נכנס לכוס.... בקשר לנראה יותר טוב אני יכול להפנות אותך לאתר של סטלה עם סירטוני מזיגה רשמיים מהתחרויות שלהם שהייתי בהן הם דורשים שהזרם הראשון והאחרון לא יכנס לכוס. אני לא מבזבז בירה סתם אני מוזג כראוי בירה בטעם ובצורה האופטימלית! כל מי שאומר לך שאפשר אחרת צודק אבל פוגם בבירה! אגב מתחת לבירות בבר שבו אני עובד יש תעלת ניקוז אין צורך להרים מגשים וכו'! הכל מתנקז! והבירות מוחזקות במרתף קירור עם צנרת עד לבר! אם יש משהו שאני מקפיד בו זה הבירות שלנו הטיפול בהן והמזיגה הנכונה שלהם! בהצלחה, רביב.