שאלה על מחיצת פיברגלס וחידוש ארון

רונאסטל

New member
שאלה על מחיצת פיברגלס וחידוש ארון

שלום לכולם. יש לי כמה משימות עיצוביות שאני מחפשת עבורן פתרונות. 1) אני מחפשת כבר כמה זמן אתר של "עשה זאת בעצמך", אני רוצה להרים מחיצת פיברגלס באמבטיה בעקבות נזקי מים לארון ולמראה. 2) יש לי ארונות מצופי פורמייקה לבנה שבא לי להתפרע עליהם (חדר שינה של הורים)- איזה צבעים מתאימים, מה אפשר לעשות איתם? 3) יש לי 15 ידיות בארונות פורמייקה בבית שאני רוצה להחליף- אם יש רעיונות מטורפים (ולא במחיר של 15-20 ש"ח לידית...) אולי לעשות לבד מפימו זרחני? תודה, אשמח לשמוע רעיונות חדשניים ומענינים.

תשובות:

בנוגע לארונות המצופים פורמיקה, תוכלי לצבוע בחומר מקשר אני עובדת עם פריימר 1-2-3 אחרי יבוש שיוף קל ומריחת שיכבה שניה, יבוש נוסף וצביעה בכל צבע שתירצי
בנוגע לידיות לארונות, אם את מכינה מפימו, תקפידי לעשות חור גדול, לפני אפית הפימו, לקחת בחשבוןם שהפימו מתכווץ בכ- 10% בזמן האפיה. בתוך החור, תכניסי בורג עם דבק אפוקסי (מגיע כשני דבקים שיש לערבב בינהם) ולחבר בעזרת אום מהצד השני. בנוגע לאתר עשה זאת בעצמך, מצ"ב קישור הפורום נקרא "עשו זאת במו ידכם" שיהיה בהצלחה

ואגב, גם פימו הינו חומר מאד יקר../images/Emo45.gif

אם את מחפשת לצמצם עליות ולעשות משהו קצת "משוגע" ומעניין, אולי עיסת נייר היא הפיתרון עבורך. להתייעצות בעניין תכנסי לפורום 505 אומנות שימושית, יש שם מאמרים שיכולים לעזור לך

למעלה