שאלה על מחשב נייד ורשת אלחוטית

שאלה על מחשב נייד ורשת אלחוטית

שלום. יש לי פה נייד של HP מדגם ze4927ea (יכול להיות שזה לא שם הדגם המדויק). אני מנסה לחבר אותו לנתב אלחוטי של אדימקס BR-6114WG. הרשת האלחוטית עובדת מול נייד אחר בדירה, כך שהנתב תקין. הHP המעצבן לא מוכן בשום אופן לראות את הרשת האלחוטית למרות שהיא מוגדרת ללא הצפנה, הגבלת גישה, או כל דבר דומה. למישהו יש רעיונות למקומות מיוחדים שאפשר להחביא בהם את הצ'קבוקס "הפעל רשת אלחוטית"? אני די מיואש מלחפור בווינדוס. שונא XP. לא יכלו להשאר ב2000? תודה, בן.

הסתדרתי. לא תאמינו.

מסתבר שיש במחשב _כפתור_ (כן! כן!) קטנטן, מוחבא על הפנל החזיתי (ליד התפס שמשחררים בו את המסך למצב פתוח, מתחת למקלדת, איך שתקראו לזה) שמבטל את החיבור האלחוטי, ואין אפשרות לעקוף אותו בתוכנה. HARD OFF. בקיצור, היופי הוא שאם אתה לא יודע שהכפתור הזה קיים אתה יכול בקלות לבלות ערב מהנה בלקלל את הווינדוס, שבמקרה הזה לא אשם. לילה טוב. בן.

joelsnet

New member
אני במקומך הייתי שותק...

מי שקונה מחשב ולא קורא את ההסברים שבאים איתו - מגיע לו ! ! ! וזה לקח טוב לפעם הבאה שאתה בא לפורום זה או אחר - בדוק את עצמך קודם . . . יואל. נ.ב. גם לי יש HP אלחוטי, עם אותו לחצן מבורך בעל אור כחלחל, המתריע לעיניי, מתי המחשב שלי פרוץ לעין כל...

גם אני נפלתי באותו פח

ערב שלם אם אותו אור כחלחל, והשתגעתי למה לא רואים את הראוטר, ויואל, אם נקרא את כל הוראות התפעול של כל המכשירים שיש לנו , מתי יהיה לנו זמן לחיות?

joelsnet

New member
תאמין לי,

לי יש זמן לחיות כי אני הולך לפי הסדר : קודם קורא את ההסברים ומבין אותם, אח"כ עושה מה שצריך עם המכשיר. ולמי שקודם עושה - נכון, לפעמים זה עובד, אבל בדרך-כלל לא (ויעידו מבקרי הפורום...) יואל.

למעלה