שאלה על מייגן..

free soul

New member
שאלה על מייגן..

רציתי לדעת, מה קרה לחבר שלה? מת? אם כן אז, איך? ולמה...?

sergew2

New member
תשובה

אם אתה מתכוון לטוני אז ככה: שניהם עמדו להתחתן וטוני שכח את הטבעת בבית של מייגן אז הוא חזר לקחת אותה, באותו זמן גם טרישה נסעה לבית שלה כדי להניא את אחותה מלהתחתן עם טוני. כאשר טרישה בה וראתה שהיא לא נמצאת שם היא יצאה למקום שבו הם צריכים להתחתן כדי לעצור את החתונה(היא מצאה את המקום כי הוא היה מודגש בספר טלפונים של מג) ובאותו רגע טוני נהג למקום עם האופנוע והיא עשתה רברס ופגעה בו. הוא לא מת ישר, אלא לאחר כמה זמן. מקווה שעזרתי.

Dawn12

New member
ואם כבר טוני

היות ויותר מדי סצינות בפרק היום עסקו בו - ננצל את השרשור גם לפרק היומי שלא היה משובח במיוחד (כמו רוב הפרקים האחרונים ששודרו). הגילוי המרעיש (משחק מילים מתוחכם שכזה) של שרון היום היה די מגוחך. מכונית ממונעת שנוסעת בשדרות דניסון ומשמיעה רעשים של סירנה. נתעלם לרגע מכך שעד היום מעולם לא ראינו או שמענו על המכונית או הפרחח הקטן שנוהג בה. מה בדיוק היה כל כך מפתיע בכך ששרון שמעה את רעש המכונית? אם יוצאים החוצה אל הרחוב, יש סיכוי לא רע שנשמע את רעשי הרחוב, וזה לא נורא מפתיע ששומעים את זה גם מתוך הבית. אולי עבור שרון זה מפתיע, היות והיא גרה בתוך חווה והרעש היחיד שהיא מכירה הוא צהלות של סוסים. מלבד זה, הסצינות בין ג'ק וניקי היו חביבות כמו תמיד, הסצינות בין ניקי וויקטוריה - לעוסות כמו תמיד, והסיפור של ויקטור ובראד היה בערך האירוע המרענן היחיד בפרק המשעמם הזה. ודרך אגב - לאן נעלמו כולם בזמן האחרון
!Wake up people

The Abbott Girl

New member
אני עכשיו נעלמת ל... ../images/Emo72.gif

ניו יורק!!! למסור להת'ר ד"ש ממישהו כאן?

junny

New member
מצטערת

לא יצא לי לראות צח"מ כמעט בחודש האחרון עומס לימודי ועבודתי.. אבל מה שראיתי היה משעמם וגם הפורום קצת נרדם, צריך להעיר את כולם באיזה דרך. גם אותי

Dawn12

New member
אני אחשוב על איזה השכמה...

רעיונות יתקבלו בברכה

למעלה