שאלה על מים

mom&shaked

New member
שאלה על מים

כל כמה זמן אתם מחליפים לפעוטות מים מינרליים שמזגתם לכוס או לבקבוק שלהם? נניח שמזגתם בבוקר מים מינרליים לכוס או לבקבוק אבל הם בקושי שתו, אתם מחליפים מים או נותנים להם לשתות מאותה כוס בקבוק גם בערב או למחרת?

דיאנה1

New member
משתדלת פעם ביום. אבל הוא בקושי

שותה כמה טיפות, הכוס הצמודה זה רק לצורך המצפון... רק כשאני לא לידו הוא מסכים לשתות. ושאלה משלי: אני עדיין עם מי ברז רתוחים. בר אוטוטו בן שנה. מתי עברתם למים מינרלים?

zimes

New member
מים מינרליים חשוב להרתיח,

יותר ממי ברז. רמת החיידקים במים מינרליים גבוהה במיוחד, כי הם מים עומדים, מה גם שהבקבוק שקוף, כך שיש אור בשביל פוטוסינתזה של אצות חד תאיות. לכן אם החלטת לרדת מהרתחות - עדיף לעבור למי ברז. ולשאלה - אנחנו הפסקנו בכלל לברור מים מאז שהם זוחלים וחשופים ממילא לכל מה שיש בבית (ובחוץ) בגובה הרצפה.

איה שותה מי ברז מסוננים

ואני מחליפה את המים... כשאני נזכרת
אבל כבר מזמן סיכמנו שאני דוגמא ל"אמא מספיק טובה" (בעיני) ולא אמא הכי טובה... שירלי

יערולה

New member
שירלי, אם כך גם אני רק "מספיק טובה"

וזאת משום שירין שותה מים מסוננים מגיל 9 חודשים בערך. (מהרגע שנמאס לי להרתיח) כי בכל מקרה הוא אכל כל דבר על הרצפה.

אני התחלתי עם מים מינראלים

ועד גיל שנה הרתחתי אותם. אחרי גיל שנה, נועה קיבלה ישר מהבקבוק ללא הרתחות מיותרות

iris & ben

New member
החלפת נוזלים בכוס../images/Emo144.gif

מים בכוס אני שופכת אחרי 5-6 שעות-בכל זאת נכנס רוק ויידקים שעומדים שם בפנים מיץ (כמו של גרבר) 3-4 שעות מיץ תפוזים-אם אני רואה שהוא לא שותה אני שופכת חלב/פורמולה-ברגע שהפסיק לשתות אני שופכת בדר"כ אני לא ממלאה כוס שלמה כשאנחנו בבית מכיוון שהוא לא שותה את הכל בבת אחת וכך פחות שופכים...

רותי ע

New member
על הרתחה והחלפה

מים אני מחליפה לפחות פעם ביום. כלומר אם הבקבוק עמד כל היום למחרת אמזוג מים חדשים. לפעמים אם נשארו מעט והוא מבקש עוד אז אני שופכת אותם וממלאה טריים גם באותו יום. לגבי הרתחה-הפסקנו בגיל שנה. כמו שכתוב בספרים (אמא יקית
). הוא שותה מים של תמי4. כולנו שותים אותם וגם משתמשים בהם לבישול.

תלוי אם כוס או בקבוק

כוס היא פתוחה והמים בה צוברים הרבה יותר ג´יפה וגם מקבלים מהר מאוד טעם לוואי. בקבוק - שופכים בלילה ובבוקר מוזגים חדש.

למעלה