שאלה על מיסגור

יעלי2

New member
שאלה על מיסגור../images/Emo132.gif

יש לנו תמונת צילום בשחור לבן מרשימה בגודל כ 130 ס"מ גובה על מטר רוחב. לפני 4 שנים היא מוסגרה בצורה מקצועית עם למינציה ומסגרת עץ דקה (יחסית) בצבע שחור. עכשיו אנחנו רוצים לחדשה ולהחליף את המסגרת הפשוטה במסגרת עץ מאסיבית שתיתן תחושה שהתמונה למעשה חדשה. הבעיה היא שבמהלך הזמן היא קיבלה מעין גלים. 1) איך פותרים את העית הגלים? האם דיקט מאחור יספיק? 2) האם ניתן לדעתכם לבצע את המסגרת בעצמינו, או שלחסרי ניסיון הטירחה תעלה בסוף יותר וגם עלולה להיות עוגמת נפש (אם נהרוס חלילה את התמונה). תודה ויום טוב.

ללכת לממסגר טוב. ו....

יש לי רעיון נחמד למסגור. לא בטוחה שילך טוב עם המסגרת הכבדה. תתיעצו. את הדיפלומה שלי מסגרתי בין שתי זכוכיות (כי יש כל מיני בולים על הצד השני...) אשר מחזיקות בלחץ את מה שבינהן. עשיתי מן "פספרטו" מהזכוכית וכל הענין מוסגר עם מסגרת רחבה. בפועל רואים תמונה ש"צפה" בתוך המסגרת, כי רואים דרך הזכוכית את הקיר (בין התמונה ומסגרת) אפקט מהמם!!!! צריך רק לשמור על הממסגר שיחבר לזכוכית האחורית את התמונה שלא תזוז. ושיעשה זאת בצורה אסטתית ובלתי נראית. יתכן שבמקרה שלכם יהיה עבה כי זה כבר קרטון, אך נראה לי אפשרי לביצוע. דיקט הוא רעיון גרוע (מניסיון!!) כי "עובד" בין קיץ לחורף ומקבל עיוותים. בהצלחה

יעלי2

New member
תודה. ההמלצה נשמעת על הכיפק אך

בגלל שהתמונה כרגע עם למינציה ודי כבדה בפני עצמה, אולי זה יהיה קצת בעייתי. על כל פנים אקח את המלצתך.

סקיפר1

New member
אני יכול להפנות אותך למישהו שאנחנו

ממסגרים אצלו כבר 15 שנה גם תמונות וגם פוסטרים וגם עזרה ראשונה למסגרות מתפרקות.

יעלי2

New member
אשמח לקבל את מספר הטלפון ו

ולדעת איפה מיקומם. אני משערת שהם בקטגורית ההגונים מבחינת המחיר? (אחרי 15 שנה) תודה בתודה

ממסגר צעיר , חביב ויצירתי

היי יעל אני מסגרתי באזה"ת החדש של נתניה. זה קרוב לאיקאה אם את בסביבה. גם לא נורא יקר. וגם שרד את הפדנטיות שלי... לא נשבר ממני ותיקן ושינה והחליף עד ששבעתי רצון!!

למעלה