שאלה על מכללת פרקטיקיו
אהלן
רציתי לשאול, מישהו לומד/למד בעבר בשיטת הלימוד של מכללת פרקטיקיו?
מדובר על סרטוני וידאו באינטרנט (כמו CBT NUGGETS) שמועברים בהם הרצאות בנושאים הרלוונטים, רק שההרצאות בעברית.
הלקוחות משכירים לפטופ עם חיבור מאובטח לשרת ואפשר לצפות בכל התכנים שלהם אונליין. עלות ההשכרה היא בערך כ 500 שקל לחודש.
אני בעיקר רוצה לדעת אם מישהו למד דרכם בעבר ויכול לתת איזו חוות דעת על רמת התוכן המקצועי (באתר עצמו אפשר להתרשם מהסרטונים במשך מספר מוגבל של דקות)
אני רוצה להעשיר את הידע שלי במספר תחומים (MCITP, וCCNA, לא חושב כרגע על לעשות הסמכות, רק על הידע) ועצם שיטת הלימוד שהתכנים נגישים בכל עת בלי לבוא פיזית למכללה כלשהי נוחה לי באופן אישי
אז רציתי לשאול אם מישהו כאן למד בעבר דרכם או שיצא לו לצפות בסרטונים שהם מציעים ויכול לתת חוות דעת באשר לרמת הידע והתכנים..
עכשיו עוד משהו קטן (ולא בקטע רע
) תניחו לרגע בצד את החשיבה הפרקטית שיש לכם, עזבו כרגע שיקולים כמו עלות מול תועלת (סך זה לא עולה הרבה כסף לעומת קורסים בג'ון ברייס ודומיהם) או שיקולים כמו מה אני מתכוון לעשות עם המידע שאלמד דרכם או האם זה יעזור לי בעתיד במציאת עבודה, (ברור לי שבביזנס הזה של ה IT יש יותר חשיבות לידע וניסיון מאשר להסמכות ותעודות)
אני בעיקר רוצה לדעת נטו על רמת הידע והתכנים שהמכללה הזאת מציעה...
תודה לעונים
אהלן
רציתי לשאול, מישהו לומד/למד בעבר בשיטת הלימוד של מכללת פרקטיקיו?
מדובר על סרטוני וידאו באינטרנט (כמו CBT NUGGETS) שמועברים בהם הרצאות בנושאים הרלוונטים, רק שההרצאות בעברית.
הלקוחות משכירים לפטופ עם חיבור מאובטח לשרת ואפשר לצפות בכל התכנים שלהם אונליין. עלות ההשכרה היא בערך כ 500 שקל לחודש.
אני בעיקר רוצה לדעת אם מישהו למד דרכם בעבר ויכול לתת איזו חוות דעת על רמת התוכן המקצועי (באתר עצמו אפשר להתרשם מהסרטונים במשך מספר מוגבל של דקות)
אני רוצה להעשיר את הידע שלי במספר תחומים (MCITP, וCCNA, לא חושב כרגע על לעשות הסמכות, רק על הידע) ועצם שיטת הלימוד שהתכנים נגישים בכל עת בלי לבוא פיזית למכללה כלשהי נוחה לי באופן אישי
אז רציתי לשאול אם מישהו כאן למד בעבר דרכם או שיצא לו לצפות בסרטונים שהם מציעים ויכול לתת חוות דעת באשר לרמת הידע והתכנים..
עכשיו עוד משהו קטן (ולא בקטע רע
אני בעיקר רוצה לדעת נטו על רמת הידע והתכנים שהמכללה הזאת מציעה...
תודה לעונים