שאלה על מנגנון

shir300

New member
שאלה על מנגנון

שלום חברים, מפורים לפסח... אני כבר מתכוננת. רוצה להכין בובת נייר של פרעה. כלומר ציור מודבק על קרטון, שטוח, אבל שהוא גם יוכל לפתוח את הפה ולסגור אותו. ואת המנגנון הזה לא עשיתי בעבר. אם מישהו יכול לתת לי הסבר איך עושים- אהיה אסירת תודה!

הי

אפשר לשים לו אטב ותחברי בד/ מסקנטייפ בין החלק העליון של הפה לתחתון אפשר לחבר גם לצדדים של הפה גומיות נגיד ולהכין לך כיסים כדי לפתוח ולסגור את הפה.

הי הי ../images/Emo24.gif

סתם רציתי להגיד שלום לשתיכן
חבובה - לנו לא יצא לדבר לאחרונה
ושיר - בכלל מלא זמן לא התכתבנו מעל גבי הפורום אם כי דעי שקראתי את ההודעה שלך על הסיפור שכתבת (
) על המסכות האפריקאיות ועל הסדנא שבאה בעקבותיו. התרגשתי לשמוע על הגילויים החדשים שלך, היכולת לכתוב סיפור, לספר אותו ומנגד נושא יכולת השיווק
הכייף שאת חשה מכל פעילותיך עולה מההודעה ואני מאחל לך שתמיד תהיי מסופקת מבניה, עשייה ויצירה. אגב, ראית כבר את ההצגה: סיפורים מקופלים?

shir300

New member
תודה

אתם מקסימים! תודה שאתם כאן תמיד. זה עוזר ומחמם את הלב. דודי, ההצגה הזו תהיה ביום שני הקרוב בתיאטרון הקרון ואני מקוה שאוכל ללכת לראות אבל יש קצת עומס השבוע, כי ביום שישי הסיפור לפסח כבר עולה... זה באמת מדהים כשדברים מתקדמים ומתפתחים... הרגשה של עשייה וסקרנות.. תודה על הפרגון ושיהיה סופ"ש נעים!

בכיף...

אצלי הכל מצויין, התחלתי להנחות חוג בצהרון של תיאטרון בובות לשתי קבוצות (א'-ב' וג') וגם את הסטאז'ים שלי בתחום הטיפולי- מאוד מאוד מעניין ומאתגר. עובדת גם על הצגות - אחת למבוגרים ואחת לילדים, כשיהיה מה לפרט ולספר- אספר. כרגע הכל בתהליכי יצירה. בגזרת החתונה- זה ממש מתקרב... אנחנו בפגישות ואירגונים כל הזמן, שמייח כאן.

עכשיו הכל ברור יותר חבובית...

לא פלא שעם כ"כ הרבה עיסוקים, כן ירבו, לא יצא לנו לדבר כהרגלנו ומסביר גם למה לא כ"כ ראינו אותך בפורום. נעים לי לקרוא שאת נהנת ממה שאת עושה ( הכי חשוב לא
) ואין ספק שזה נשמע מאתגר ומרתק. משמח אותי לדעת שאת בתהליכי יצירה לשתי הצגות חדשות - נחכה שתוכלי לספר ומעל לכל ה
שמתקתק לקראת ה ההפקה הכי חשובה ומרגשת שלך...החתונה. שתמיד יהיה שמייח בחיים המקצועיים והאישיים - אמן ואמן

תודה רבה שיר ../images/Emo45.gif

גם לנו מחמם את הלב לדעת שזה עוזר ובעיקר עושה טוב לאחרים שאנחנו כאן! מקווים להמשיך כך באופן קבוע. כשתתפני מהלחץ ותעברי כמה הופעות של הסיפור לפסח כולנו נשמח לשמוע עליו, על הדרך בו את ממחישה אותו הפעם, על תגובות הילדים והגדולים אליו וכמובן לראות תמונות אם יהיו.

למעלה