שאלה על מסלול הפרובינציות

mayush23

New member
שאלה על מסלול הפרובינציות../images/Emo35.gif

היי אחרי שאני מקבלת אישור מהקהילה היהודית בכתב שהם מעוניינים שנגיע. מה השלבים הבאים? ביקור? ואז? מה עושים מבחינת טפסים? מביאים את המכתב שלהם לשגרירות? איזה ביקות עוברים? זה כמו במסלול הרגיל? מה עושים? מי עבר את זה?

dannyk27

New member
תקראי טיפה אבל באמת טיפה למטה

אם לא בקישורים ומאמרים. הכל כתוב ומוסבר בבהירות.

סיזיפוס בקייטנה לעומתך...

האלים גזרו על סיזיפוס, כעונש, לגלגל אבן במעלה ההר וכשהיה מגיע לראש ההר האבן היתה מתגלגלת חזרה למטה והכל היה מתחיל מחדש. העונש נגזר עליו בגלל מנהגו לרצוח לשם שעשוע. מעניין איזה מעשה כבר עשית שנגזר עליך עונש, שהוא לכל הדעות, כבד בהרבה.

dannyk27

New member
למה אתה מתכוון?

לזה שאני חכם במיוחד או מחרחר מלחמה?

לזה שלא משנה כמה פעמים ישאלו

שאלה שהתשובה עליה היא "תסתכל בארכיון/מאמרים/קישורים", אתה תמשיך ותמשיך לגלגל את האבן הזו במעלה ההר.

mayush23

New member
זהו שלא ראיתי משהו בקישורים ומאמרים

יש אולי מישהו שיכול לתת קישור או במילים פשוטות להסביר וזהו? ככה שאם פעם הבאה מישהו יעשה שימוש בחיפוש של הפורום הוא ימצא באמת תשובה ולא תשובה שאומר "חפש במאמרים ובקישורים"? תודה שוב

dannyk27

New member
בבקשה הנה הקישורים

יש שם גם קישורים לאתר הקהילה ושם אפשר גם למצוא פרטים על הביקור ועל כל השלבים, אם יהיו שאלות נוספות ספציפיות, נשמח לענות.

תגיד לי משהו, דני

המטרה של הקהילה היהודית בכל הסיוע הזה ליהודים להגר למניטובה, ותקן אותי אם אני טועה, זה להביא אנשים איכותיים. גם אתה, בתור אחד שגר בוויניפג, רוצה שיבואו אנשים איכותיים דווקא ולא בררה. נכון? אז למה אתה עוזר לכל הטיפוסים האלה להגיע לוויניפג??? אתה רוצה שהילדים שלך יהיו מושפעים מהם??? תחשוב על זה.

dannyk27

New member
כמו שכתבתי לך למעלה

ואולי אני נדבקתי קצת בתמימות של המושבניק,כל עוד הנינדנודים קצרים, אני עוד יכול לסבול. תוכל לעזור לי בניתוח אישיויות גם במסרים.

השאלה הזו גם נשאלה ונענתה בפורום בעבר

ליתר בטחון בדקתי עכשיו בסרגל הכחול למעלה ויש שם תשובה לשאלה הזו. בהצלחה.

ruth1983

New member
אתה עוד לא ראית את תיבת המסרים שלי

אני חושבת שאני כבר בעמוד שישי והכל חוזר לשאלות שעניתי עליהן ממש מפורט בפורום אז בינתיים יש לי סבלנות ולדני פשוט כבר אין.

למעלה