שאלה על מסמכים להגשת אזרחות

שאלה על מסמכים להגשת אזרחות

שלום
המילוי המסמכים לאזרחות - יש חלק שצריכים לרשום יציאות וכניסות מקנדה ואליה. ישנן כניסות\יציאות שאני לא מוצא בדרכונים

לא חותמת של חזור של קנדה
לא חותמת כניסה לארה"ב (זה בפעם שנכנסתי אחרי שהיתה לי את הויזה הזמנית - הדף שהם נותנים)
ולא חותמת כניסה\יציאה מישראל שזה עוד יותר מוזר לי
(קיימים גם ימים שיצאתי ונכנסתי באותו יום)

האם זה הגיוני ? מתי קנדה\ארה"ב\ישראל חותמים בדרכון ?
איך אני מתקדם מפה

בנוסף - אחרי שאני אארגן את כל המסמכים הייתי רוצה שמישהו מוסמך יעבור עליהם לוודא שלא פספסנו משהו (בתשלום) - יש לכם המלצות ?

תודה

תודה, רשום שזה לא מומלץ

רשום שזה לא מומלץ לבקש את זה ישירות מ CBSA
זה משהו מקובל שעושים ?

היי

נראה לי שאני כן אשלח את זה
יש בהתחלה
Please select the Department where you would like to submit an Access to Information or Privacy request.
&nbsp
איזו אופציה צריך לבחור ?

לא צריך חותמת על כל כניסה ויציאה

אתה צריך לספק רשימה מדויקת של כל הכניסות והיציאות. קצין ההגירה מצליב את הרשימה שתתן לו עם רשימת הכניסות של ה CBSA ועם החותמות בדרכון.
אם תהיה לך חותמת בדרכון על יציאה שלא דיווחת עליה אתה תהיה בבעיה.
יציאה או כניסה שדיווחת עליה ולא קיימת כחותמת בדרכון לא מעניינת אף אחד
לי היו שני ארועים של כניסה ויציאה באותו היום, הם לא הופיעו ברשימה שלי ( כי לא צריך לדווח עליהם) קצין ההגירה שאל אותי על אחד מהם (שהופיע לו ברשימה של ה CBSA ) ומייד ענה לעצמו שזה בסדר כי זה יציאה וכניסה באותו יום

לא ידעתי שיש בשביל זה עורכי דין

כל ההליך של האזרחות הוא די פשוט ואני לא מצליח להבין איזה טעם יש בשימוש בעורכי דין. זאת הפעם הראשונה שאני שומע על עורכי דין בהקשר הזה.
יש רשימה פשוטה וברורה של מסמכים שצריך להגיש ודרישות שצריך לעמוד בהן. לא מסובך בכלל

כן זה די פשוט אבל

אני לא רוצה שעל טעות קטנה יחזירו לי את המסמכים
למשל אם לא רשמתי את כל הכניסות והיציאות

לי החזירו את המסמכים, לא קרה כלום

החזירו לי את המסמכים בגלל שעל אחת התמונות של הילדים לא היתה חתימה עם תאריך של חנות הצילום.
אז התהליך התעכב בחודש אולי בחודשיים, בסוף זה לא באמת משנה.

TrigATUSA

New member
פעם אחת החזירו לי את כל החבילה והייתי צריך להגיש מחדש

(אבל בלי תור), ופעם שנייה רק שלחו לי מכתב אליו הייתי צריך לענות

אפשר לדעת על מה החזירו את החבילה ומה בגדול היה בפעם השניה?

אני רוצה פשוט ללמוד לא לעשות את הטעויות האילו
&nbsp
תודה

יש פורום canadavisa

פורום מאוד פעיל שבו אנשים מספרים בזמן אמת על התלאות וההצלחות בכל מה שקשור להגשת בקשה לאזרחות
מחזירים את התיק על בעיות טכניות, אם שכחת לצרף צילומים של דרכונים פגי תוקף, אם שכחת לצרף לחתום על התמונה, אם לא ציינת את כל הכתובות בהן גרת בשנים האחרונות וכו׳

למעלה