שאלה על מסעדות אחרות

שאלה על מסעדות אחרות../images/Emo94.gif

יש מסעדות עם אופי אחר חוץ ממזרחית סינית מקסיקנית ישראלית וכו´ נניח מסעדה שוודית,דנית , פינית ? מסעדה קנדית ? מסעדה אירית (לא פאב) , בריטית ? מסעדה מצרית ? אוסטרלית ? ניו זילנדית ? למרות שהתבשרתי עכשו שיש מסעדה שוודית ליד איקאה אבל אני לא יודע כמה היא אוטנטית.

גוז

New member
לא "ליד" ../images/Emo118.gif

כי אם ב"איקאה". גם לי אין מושג על האותנטיות...

liti

New member
עד כמה שזכור לי ממש לא אותנטי

הייתי שם פעם, ממש מזמן, עד כמה שאני זוכרת זה מסעדת פאסט פוד ואין שם אוכל שוודי. הייתי ממש שמחה לגלות דווקא מסעדות פיניות בארץ. יש להם המון מאכלים שמתבססים על אורז, תפוחי אדמה ולחם (מעבר לאוכל ים), מאכלים מאוד טעימים ולצערי לא מוכרים כאן.

pashtidonet

New member
מסעדה למובטלים

המסעדה באיקיאה היא מקום עלייה לרגל למובטלי ההייטק באזור השרון, ולפועלים באזור התעשייה הסמוך. המחירים זולים מאד (כ- 30 שקלים לארוחה מלאה עם שתיה ללא הגבלה), והאוכל... נו שוין, מנסה להיות שבדי ללא הצלחה יתירה: כדורי בשר שבדיים עם טעם תעשייתי, סלמון ברוטב דביק וכו´. אמנם התמורה לכסף בהחלט משתלמת, אבל אם אתה מחפש מסעדה אתנית - זה לא המקום. לעניות דעתי, כל הנסיונות לפתוח מסעדות סקנדינביות או אירופאיות די נכשלו...

pashtidonet

New member
לאו דווקא

התכוונתי "אתנית" - אתני אין פירושו בהכרח "מזרחי", אלא שייך לעם מסוים, למוצא אתני מסויים. כמדומני, המסעדות המבשלות מזון בסגנון עמי העולם, כגון השבדים והפינים, הנן "אתניות" בדיוק כפי שריטה רומנו או ד"ר שקשוקה אתניים. ...וכן, רצוי גם שיהיו אותנטיים, אחרת לאוכל יש טעם של פלסטיק.

kimale

New member
../images/Emo46.gif

גאון, אמרתי לך באיקאה, לא ליד איקאה.....

אם אין מסעדות אז לפחות

תוכלו לומר לי מה המאכלים המזהים כל אחת מסוג המסעדות שאמרתי כמו הבחורה שסיפרה על הייחודיות של האוכל הפיני ? ואת קימייל , תהיי בשקט אחרת אין מתנות יותר

למעלה