שאלה על מעבר קופ"ח...

wish2bmom1

New member
שאלה על מעבר קופ"ח...

חוזרת אליכן לפני IVF+ICSI לילד שילשי
בשל העלויות הכבדות אני עוברת ממכבי למאוחדת
בפועל הייה מצורפת למאוחדת החל מה-1/11

רציתי לדעת מה אפשר לעשות על מנת לקדם את העיניינים במאוחדת מבחינת ניירת
את מכבי אני עוזבת ממש לפני שלב תחילת טיפול, כלומר יש לי פרוטוקול ואת כל הבדיקות הנדרשות.
את הטיפול העבור בוולפסון
האם אצטרך לקבוע לרופא פיריון על מנת לקבל אישור?

ליאור53

New member
גם אני עברתי למאוחדת, מהכללית

המעבר שלי נכנס לתוקף ב 1/9.
לפני המעבר דאגתי להעביר להם אישור ותק בביטוח פלטינום של הכללית על מנת לקבל את כל הזכויות במאוחדת שיא מיד עם המעבר. כשבאתי למרפאה ב 1/9 כבר הייתי משויכת לביטוח שיא עם כל הזכויות וללא תקופת המתנה כמובן.
את לא יכולה לזרז הליכים מבחינת אישור לטיפול לפני שהמעבר נכנס לתוקף, אבל אני קיבלתי אישור ממש מהר (תוך יום אחד). את צריכה רופא של מאוחדת כדי לבקש אישור (אני לא יודעת אם הוא חייב להיות מומחה בפריון. במקרה הרופא הפרטי שלי הוא רופא של מאוחדת ולכן הוא חתם על הבקשה).

עודבש

New member
האישור במאוחדת ממש מהיר

אבל לפי מה שאני יודעת צריך רופא פיריון כדי לאשר.
את יכולה לברר את זה מול המזכירות.

אצלי האישור הגיע למחרת.

בהצלחה!

גם אני קיבלתי אישור די מהר

יש להם פעם בשבוע שהם עושים ישיבה בנושא (אם אני לא טועה זה יוצא יום שלישי או רביעי)
והרופאת פוריות שלי עובדת גם עם מאוחדת כך שלא הייתי צריכה הפניה מרופא אחר אז הלך לי מהר.

אמונה 32

New member
עזרה במעבר למאוחדת

שלום אני חדשה ישנה פה
ההיסטוריה שלי זה שתי בנות מדהימות בבית מטיפולי I.V.F מפרכים וארוכים......
הגיעו לי שתי המתנות המדהימות האלה......

ועכשיו התחלתי תהליך לילד שלישי עשיתי טיפול במכבי והיום קיבלתי תשובה שלילית הטיפול עלה לי המון המון כסף
התרופות בהשתתפות רק של 50% + אסותא+ דיקור סיני + רופא פרטי

עכשיו אני מאוד מתלבטת מה לעשות איך אוכל לעמוד בעוד טיפול כזה.??? מחפשת אופציות אחת מהן קראתי כאן היא לעבור למאוחדת, ניסתי לדבר היום עם הקופות אכן הבנתי שמאוחדת שיא נותנת השתתפות של 10 טיפולים + השתתפות בתרופות
אך היות ואני במכבי זהב האם מכבי זהב שווה ערך למאוחדת שיא?? האם מישהי עברה ואכן קיבלה את כל ההטבות האלה?
האם מאוחדת עובדת עם אסותא?
תודה רבה על העזרה

למעלה