שאלה על מערכת יחסים-בנים ובנות כאחד

שאלה על מערכת יחסים-בנים ובנות כאחד

אז ככה.. חשבתי על משהו היום שקורה לחברה שלי ורציתי לשתף אתכם בשאלה קטנה... במידה ואתם בפתחה של מערכת יחסים רצינית עם בן אדם שאכפת לכם ממנו מאוד מה תעדיפו שיהיה לו/לה ברקורד? - עשרות סטוצים מזדמנים, בלי רגשות מעורבים או תינוקות לא רצויים. - קשר אחד ארוך ומשמעותי, עם אהבה ראשונה, רגשות מעורבים וכל זה... תחשבו על זה טוב, כי לצאת עם מישהו שיצא עם 20 בנות זה לא פחות גרוע מלצאת עם גבר שלא מזמן נזרק מקשר רומנטי רציני ע"י אהובת ליבו. אז.. מה אתם חושבים?

על האש

New member
מה שאני חושב

העבר לא משנה,אלא רק העתיד המשותף (לכל תקופה שהיא). זה הרי מה שחשוב,ובטח שלא העבר (אולי במידה הוא יכול לחזור ככבומרנג) אבל זה כבר נושא הרבה יותר רחב.

ת מ ו ז

New member
חחח זה די ברור מה אני יענה לא?

אם לא ניחשתם אז...קשר אחד ארוך ומשמעותי, עם אהבה ראשונה, רגשות מעורבים וכל זה

בשלולית

New member
../images/Emo45.gif

אני גם חושבת ככה ולא מהסיבה של "איכס הבן אדם היה עם כל כך הרבה בנות..." פשוט מהסיבה הפשוטה שהוא יודע איך קשר מתנהל... הוא יודע איך זה להיות במערכת יחסים ארוכה... ויש לו ניסיון בזה!

זכוכיות

New member
לא באמת אכפת לי

העבר עבר, אם אני מרגישה מספיק בטוחה בקשר הוא לא רלוונטי בעיני.

seeyou

New member
לצאת עם מישהו שיצא עם 20 בנות ?

זה שונה מלצאת עם מישהי שיצא עם 20 בנים....למה? נורמה חברתית! לגופו של עיניין חשוב מה שאת רוצה...או כול בחורה אחרת.. רק להגיד שהיה איתו,ולא חשוב בעברו המיני או לשמור אותו לעצמך לקשר " ארוך ומשמעותי". גבר צעיר, שיצא עם 20 בנות לא יכול להיות "נאמן" לבחורה אחד הרבה זמן... גם אם היא אוהבת אותו והיא יפה ועשירה ונותנת לו כמה שהוא צריך.. יוסי

MasterDC

New member
תשובה >

א' כל - שלום לכולם, אני חדש כאן כמו שאתם שמים לב... ב' - דעתי היא הבנאלית והשטחית, אבל המוחלטת - שעדיף בת שלא עברו עליה 20 בנים לפני. פשוט...

misty19

New member
../images/Emo6.gif

הבעיה אבל שאתה מתסכל על זה ממבט של גבר לבחורה... משום מה ואני ממש לא מבינה למה זה שונה.. תמיד לבחורה שעברו עליה מלא יש סטיגמה של...ובנים לא! ככה שאין פה עניין דומה.... בכל אופן אבל ברור שעדיף משהו רציני ולא איזה אחד שמתחיל עם כל מה שזז...

למעלה