שאלה על מצעד האהבה מתי בדיוק, איפה בדיוק, כל פרט ילתקבל בברכה
א אופק L New member 1/10/01 #2 כל מה שרצית לדעת על מצעד האהבה והעזרת לשאול יום חמישי (הזה ) 4.10.01 מהשעה 14:00 עד השעה 22:00 - שמונה שעות של אהבה לאורך הטיילת של תל אביב - היציאה מכיכר אתרים. מצעד האהבה - האתר
כל מה שרצית לדעת על מצעד האהבה והעזרת לשאול יום חמישי (הזה ) 4.10.01 מהשעה 14:00 עד השעה 22:00 - שמונה שעות של אהבה לאורך הטיילת של תל אביב - היציאה מכיכר אתרים. מצעד האהבה - האתר
ש ^^^^שרונוש^^^^ New member 2/10/01 #3 אוקיי.... רק נקווה שממצעד הגאווה לא ייצא בסוף "מצעד המוות" ואתם יודעים למה אני מתכוון........ מקווה אולי לבוא אם ידידה שלי תרצה לבוא..... באהבה שרוןןןן
אוקיי.... רק נקווה שממצעד הגאווה לא ייצא בסוף "מצעד המוות" ואתם יודעים למה אני מתכוון........ מקווה אולי לבוא אם ידידה שלי תרצה לבוא..... באהבה שרוןןןן
ש ^^^^שרונוש^^^^ New member 2/10/01 #4 אוקיי.... רק נקווה שממצעד הגאווה לא ייצא בסוף "מצעד המוות" ואתם יודעים למה אני מתכוון........ מקווה אולי לבוא אם ידידה שלי תרצה לבוא..... באהבה שרוןןןן
אוקיי.... רק נקווה שממצעד הגאווה לא ייצא בסוף "מצעד המוות" ואתם יודעים למה אני מתכוון........ מקווה אולי לבוא אם ידידה שלי תרצה לבוא..... באהבה שרוןןןן
ש ^^^^שרונוש^^^^ New member 2/10/01 #5 אופס! ../images/Emo62.gif כתבתי בטעות שתי הודעות והכוונה למצעד האהבה ולא למצעד הגאווה שוב סליחה.. שרוןןןן
אופס! ../images/Emo62.gif כתבתי בטעות שתי הודעות והכוונה למצעד האהבה ולא למצעד הגאווה שוב סליחה.. שרוןןןן