שאלה על מקום יוגה מסוים בתל אביב

b e n j o

New member
שאלה על מקום יוגה מסוים בתל אביב

מישהו יודע האם יוגה בזנגביל בתל אביב זהו מקום טוב?? מפני שהייתי במרכז השיבבנדה בלטריס וזה היה ממש לא לטעמי. המורה עצבנה יותר מאשר הרגיעה .... אהבתי את הרעיון אך צריך מורה טוב (לא מעצבן) שידריך אותך. אנא השיבו. ב.

דמיון א

New member
זנגביל זה איינגאר

ואתה היית בשיבננדה. אין עניין של טוב או רע אבל זה שונה. נסה. חוץ מזה בלטריס יש כמה מורים, אם אהבת את השיטה, נסה מורה אחר.

יוגי בר

New member
המורה מבאס? אל תתבאס

היי לך. אז ככה: למען הסר כל צל של ספק ולא גם הקל שבקלים. נכון שיש לנו כמה מערכות עצבים- אבל, להכנס לעצבים זה לא חלק מן הקונספט היוגי. לא של המורה ולא שלך. והנה כמה המלצות ועצות מועילות למניעת הישנות התופעה: 1. אתה חש בויברציות של הנרווים. צא מהתנוחה סמן בקלות למורה לבוא אליך ותגיד לה בשקט באוזן כל מה שלא נראה לך. 2. אל תתבייש. אל תהסס לשאול כל מה שאתה חושב וצריך לשאול. דע!! ברגע שאתה יותר ויותר מתעניין וכל הזמן שואל, אתה למעשה מתרגל את המורה להתייחס אישית לעניין שלך, ובעצם ללמד אותך טוב יותר. 3. תוכל לעשות זאת גם לאחר גמר השיעור. תפוס את המורה בצד ותשאל אותה בשקט כל מה שלא נראה לך בשיעור נחמד. איך זה? 4. לא קיבלת את התשובות הרצויות? זה קורה. עצור לשנייה ופנה לאחראים בהנהלה. זה היתרון של מרכז יוגה רציני. תמיד אפשר להחליף מורה או לפנות לעוד גורם יותר בכיר. צריך רק לפנות התשובות קיימות. 5. זה לא יוצא? העניין לא מסתדר? פנה למקום אחר. בת-א זה ממש לא חסר. אבל זכור! העצות שקיבלת תקפות לכל מקום שתהייה בו. אל תהסס להשתמש בהן. והעיקר, המשך בדרך היוגה. בחרת נכון. מילה שלי. בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

b e n j o

New member
אתה בהחלט צודק

יש לי שאלה נוספת. האם יש מרכז /סטודיו וכו' טוב העובד בשיטת האיינגר, אשר הוא גם זול. המחירים הינם יקרים למדי לחייל שכמותי שכן שיעור עולה 50 שקלים לערך. מה שיוצא למעלה מ200 שקל לבסך הכל 4 שיעורים בחודש ומשכורתי לא מאפשרת לי את זה. כמו כן הייתי מעוניין לקבל שמות של מרכזים המתרגלים יוגה ופילאטיס כי הייתי רוצה לעשות בשבוע שיעור אחד של יוגה ולהתחיל פילאטיס. תודה מקרב לב. בן

htyoga

New member
גם איינגאר יוגה אצלנו במרכז...

מרכז ליוגה "מעוז אביב" - שיעורים בשיטת איינגאר יוגה, קורסים למדיטציה -בקרוב שיעורי אשטנגה יוגה ועוד הפתעות. הנחות משמעותיות למשפחות, חיילים וסטודנטים. לפרטים 6411334 - 03 פילאטיס - אין!!!!

faery crossing

New member
אני לא ממש מתמצאת, אבל...

מי הייתה המורה...? יכול להיות שהיית איתי בקורס שם...?

למעלה