שאלה על מרק בוק צ'וי
קיבלתי את המתכון הזה למרק עם בוק צ'וי, מתאים להוסיף לזה קייל?
מפרידים את העלים מהגבעולים, וחותכים את הגבעולים לפרוסות.
מטגנים שום וג'ינג'ר (אפשר גם בצל ירוק), מוסיפים את הגבעולים ומערבבים, אח"כ את העלים. מביאים לרתיחה, מוסיפים סויה לפי הטעם. אני מוסיפה גם אטריות שעועית ו/או טופו אם יש לי באזור. אפשר גם כורכום וצ'ילי אם את אוהבת.
מגישה עם לימון והתזה של שמן שומשום - מוסיף המון.
קיבלתי את המתכון הזה למרק עם בוק צ'וי, מתאים להוסיף לזה קייל?
מפרידים את העלים מהגבעולים, וחותכים את הגבעולים לפרוסות.
מטגנים שום וג'ינג'ר (אפשר גם בצל ירוק), מוסיפים את הגבעולים ומערבבים, אח"כ את העלים. מביאים לרתיחה, מוסיפים סויה לפי הטעם. אני מוסיפה גם אטריות שעועית ו/או טופו אם יש לי באזור. אפשר גם כורכום וצ'ילי אם את אוהבת.
מגישה עם לימון והתזה של שמן שומשום - מוסיף המון.