שאלה על משחקי KOF..

XplowBoy

New member
שאלה על משחקי KOF..

היום פעם ראשונה החלטי להתחיל לשחק קצת בקופ אז הורדתי את קופ 2003 בוטלג(עם מישהו יודע על גירסה טובה יותר שיגיד) קיצר... אני דיי חדש במשחקי קופ לא ממש התלהבתי מהם(כי אף אחד לא ממש יודע לירות חוץ מטארי) אז אולי מישהו יכול להמליץ לי על דמות טובה שכדי לי להתאמן איתה? אני בנתיים הכי טוב עם טארי וריו(של SNK) ואין לי שלישי בנתיים... תמליצו לי על שחקן טוב

eyalgr

New member
גם אותי זה עצבן בהתחלה

מה שאמרת. הבעיה של שנינו היא שניסינו לשחק במשחק SNK כמו משחק capcom. יש לשניהם דרך חשיבה ודרך משחק שונה לגמרי, אז אל תנסה לחפש את זה עם הירייה הנורמלית כי אין אחד כזה. תתרגל לשיטת משחק חדשה, ו- תהנה!

XplowBoy

New member
טוב...

איזה מגניב טארי שם... הוא הכי חזק שמה! גמרתי איתו את המשחק... קיצר זה המחליף המצוין של קן מסטרייט פיטר! טארי נראה מזה מגניב בקופ 2003! קיצר מה עם השחקן! תמליצו לי על השלישי

הנה זה לינק למשחק

הנה לינק בישבילך והלינק הוא להורדה של המשחק קינג אוף פייטרס 2003

ShotokanMaster

New member
לטרי יש איזה קטע עם קן...

בקאפקום ורסוס אסאנקיי... שיש להם פתיח שקן זורק לטרי את הכובע (חחח איזה מצחיק כשתחשבו על זה שטרי זורק את הכובע בחזרה בניצחון, כאילו הוא מחזיר לו אותו....) וד"א טרי הוא באמת דמות מצוינת אבל ב-2003 הרסו אותו! (יותר נכון, בגארואו הרסו אותו, אבל הפלוצים האלה לקחו את העיצוב שלו משם..) אני מעדיף את הטרי הקלאסי. מה שחרפן אותי ב-2003 זה למה לעזעזל שמו את טייזוק?! אם היו שמים את רוק זה היה כזה שולטטטטטטט!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רוק הוא הדמות הכי שולטת באסאנקיי!!!!!!!

XplowBoy

New member
טארי ממש אבל ממש ממש דומה לקן אה?

עם תסתכלו טוב על התמונות של קן מאסטרס אתם תראו שהצורה של הפנים שלהם ממש ממש דומה! והשיער שלהם גם מאוד דומה(ב2003 השיער קצת פחות דומה) תגיד טארי נחשב לריו של משחקי קינג אופ פייטרס?

eyalgr

New member
אני הבנתי נכון,

אתה מתכוון לקיו ואיורי, שהם בערך הריו וקן של kof. ומה עם לינק למשחק?

XplowBoy

New member
נו מה עם הלינק! מה עם הלינק!

מצאתי באימיול! מה אתה חושב? King.Of.Fighters.2003.+.Kawaks.+.Cheats והצ'יטס זה רק בגלל שאני אוהב משחקים שיש אליהם תוספות שהם קצת יותר מחיים ואין סוף אנרגיה

eyalgr

New member
תודה, משחק מוצלח.

מסתבר שהאימולטור הזה מריץ גם את rotd אז סוף סוף הצלחתי להפעיל אותו כמו שצריך, הוא מריץ בערך את כל הניאו-גיאו נון-מיימים.

eyalgr

New member
מבחינת יחסים כן,

אבל מבחינת התפקיד שלהם בארסנל הדמויות ממש לא. אם כבר, סאיסיו הוא אקומה מהבחינה הזאת. הוא סבא שלהם או משו? הוא נראה כמו שילוב של שניהם.

ShotokanMaster

New member
אולי...

אבל זה עדיין לא הופך את קיו ויורי לריו וקן. וסאיסיו לא ממש ממלא את התפקיד של אקומה, הוא יריב של קיו אבל לא יריב נפש... חוץ מזה זה די דבילי להשוות דמויות ממשחק אחד לדמויות ממשחק אחר. לדמויות יש תפקידים מוגדרים בעלילה של משחק מכות, אבל באופי וביחסי דמויות הם ממש לא. הדרך היחידה שבה תוכל להשוות את יורי וקיו היא בדמות המשנית של היריב. אבל אל תשכח שיורי מייצג סוג של בוס מסוים במשחקי קופ מסוימים, אז קשה להשוות אותו לקן גם מבחינת הדמות עצמה.

למעלה