שאלה- על משחת עיצוב

idithgal

New member
שאלה- על משחת עיצוב

שלומות אביבה, שאלה קטנה- איך קוראים למשחת עיצוב באנגלית? חיפשתי את זה כאן, אבל לא מצאתי. אולי אם יהייה לי שם מדוייק הם יבינ מה אני רוצה. תודה

av_i_va

New member
אבדוק../images/Emo140.gif

בתרגום חופשי זה כמובן MODELING PASTE או MODELING LINIMENT את זה אני בטח לא צריכה לספר לך. אבדוק מה כתוב על האריזה. לגלות לך סוד?
מזמן הפסקתי להשתמש במשחת עיצוב. משתמשת בשפכטל של קירות גבס. אם אני רוצה לקבל מירקם קצת יותר גס, אני מערבבת לתוך השפכטל קצת חול נקי. אם במקרה הגזמתי (וזה קורה) והמשחה יותר מידי סמיכה, מדללת בטיפ טיפה אלכוהול. לילה טוב וושינגטון

idithgal

New member
../images/Emo51.gif תודה אביבה

אכן, הם לא יודעים מה זאת משחת עיצוב. ושפכטל בכלל יהייה מסובך...אולי אם יהייה לי שם מהקופסה. טוב, אני הולכת לישון, ולכם- בוקר טוב ויום שקט...

idithgal

New member
תודה רבה לילך

אני אנסה היום למצוא מוכרת מקצועית יותר ואם לא אזמין דרך הרשת ( באמת מצאתי הרבה באינטרנט) אבל בחנויות הענקיות שיש כאן המוכרות ידעו רק מה זה משחת עיצוב לשיער....:) תודה בכל מקרה

psa

New member
משחת עיצוב -modeling paste

תלוי היכן את גרה, בחיפה אני יכולה לאמר לך. אני משערת שבכל חנות לאמנות שימושית , מכירים את המשחה. בהצלחה

idithgal

New member
../images/Emo6.gif חיפה קצת רחוק לי....אבל מצאתי!

אני בוושינגטון DC, אבל מצאתי את המשחה בחנות לחומרים לציירים. תודה!

psa

New member
../images/Emo6.gif ,כן "מעט " רחוקה....

בארה"ב , איזה כיף . שם כל חנות של אומנות , מינימום כגודל "סופרמרקט...". פשוט בילוי מהנה.... אז,בילוי נעים...

למעלה