שאלה על משך ההתנדבות

mayys91

New member
שאלה על משך ההתנדבות

הייתי אמורה להתגייס לפני חודשיים, אבל בגלל הבירוקרטיה זה נמשך כך שסביר להניח שלא אוכל להתגייס לפני דצמבר. השאלה היא, האם במקרה כזה יתנו לי לצאת ללימודים באוקטובר הבא? ההורים שלי מתעקשים שאני אתגייס אבל הצבא מושך אותי בתהליכים כבר שנה וחצי והאמת שממש נמאס. כבר דחיתי הכל בשנה ואין לי כוונה לדחות הכל שוב. אז יש סיכוי שיתנו לי לצאת, או שכדאי לי להגיד להם שאני מוותרת על כל העניין במקרה הזה?

עוז 61

New member
משך ההתנדבות

ילידי שנתון 1990 ומטה שנה לנפשי, שנה וחצי לרפואי ילידי שנתון 1991 ומעלה שנתיים לכולם

hillator

New member
תיקון קטן

סעיפים נפשים עדין שנה אבל יש אופציה להאריך בהמלצת מפקדים

hillator

New member
תשובה

משך של ההתנדבות על בעיה רפואית הוא שנתיים בעיה נפשית שנה ניתן להתיר התנדבות בגין החמרת המצב הרפואי או לבקש שחרור מוקדם על בעיות תש למיניהם כלומר לא ניתן להבטיח לך שחרור מוקדם מראש מה שכן בזמן הצבא את יכולה ללמוד בפתוחה כמה קורסים וככה לא לגמרי לדחות הלימודים

Rosti T

New member
יש סיכוי

אם בעקבות עיכובים בירוקרטיים דחו לך משמעותית את ההתנדבות במידה והגשת את הבקשה מספיק מוקדם, את יכולה לעתור ולקבל קיצור שירות. אני אישית מכיר מישהו שהתגייס בגלל תא מתנדבים באיחור של כמעט שנתיים, וקיבל קיצור שירות של כמעט שנה לדעתי (שאותו הוא מתכוון להשלים בקבע). יכול להיות גם שמדובר רק בחיילים שמתנדבים ל3 שנים, אני לא באמת יודע. שווה בדיקה.

hillator

New member
אבל זה משהו שיודעים רק

במהלך השירות דרך בקשות ת"ש. אם זה סתם קיצור שירות זה לא תלוי בתא מתנדבים. כמו כן אם דחו לו בכמעט שנתיים כנראה מבחינת הגיל הוא היה שייך לשנתון בו מתנדבים שירותו פחות זמן בברכה

Rosti T

New member
זה לפי שנתון?

הייתי בטוח שזה לפי תאריך גיוס... הוא בכל מקרה חתם 3 שנים כי הוא עושה תפקיד במודיעין והם מחייבים, אז זה לא באמת משנה מתי הוא התנדב/בן כמה הוא...

hillator

New member
לפי שנתון

למרות שרוב מי שאני מכירה שהתנדב לצבא היה מאריך תמיד בעוד שנה ועושה שנתיים

למעלה