שאלה על נגני mp3

• פותח הנושא td12
  • פורסם בתאריך

td12

New member
שאלה על נגני mp3

שלום לכולם. העיין של הדיסקמן האגדי והחרוש שלי התקלקלה והגיע הזמן לעבור ל mp3 . משהו שאני חייב במכשיר שיהיה לו Line out - שנכנסת אליו בננה זהה כמו לline out של דיסקמן, בכדי שאני יוכל לחבר אותו לכל מגבר/פנל של אוטו/רמקולים של מחשב וכו' ולא רק יציאה לאוזניות. אין לי מושג במכשירים האלה, אז האם יש בmp3 כזה דבר? האם היציאה לאוזניות הי זהה כמו של דיסקמן או שאני חייב את האוזניות האורגינליות של המכשיר או אוזניות אחרות עם חיבור מיוחד? ועוד שאלה, 1 G מה בערך מחיר? דיי ברור שיש ויש אבל תנו לי טווח ואולי גם המלצות/חברות. ראיתי שאפשר להסתדר ב 500, יש סיבה להשקיע יותר? שנה טובה ותודה רבה מראש, תומר.

יאיר B

New member
אז ככה:

Line out יש למכשירים היותר יקרים בדרך כלל (לרוב נגני דיסקשיח). היציאה היא סטנדרטית בכולם: פלאג 3.5 מ"מ. אתה יכול להשתמש בכל זוג אודניות שאתה רוצה שיש לו פלאג כזה סטנדרטי. לגבי מחירים: תוכל לראות בזאפ מחירים לנגנים. החברות המומלצות הן: איריבר, איאודיו, קריאייטיב, אפל (איפוד, שאפל בלבד ב-1GB), סוני ועוד כמה קטנות כמו סטורמבלו, ריאו. איכות המכשיר תהיה באופן ישיר לזכום שאתה מוכן להשקיע. יש הבדלים גדולים באיכות המכשירים (מכל הבחינות: איכות הרכבה, חומרים, טכנולוגיות, עמידות) בין מכשירים שעולים 500 ש"ח בין מכשירים שעולים 1,000 ש"ח. מציע בחום להתרחק מנגנים ג'נריים.

td12

New member
לאחר שקראתי קצת

הבנתי שאני צריך נגן פלאש- כי אני מאמין שאני גם ירוץ איתו, אופניים וכו'. מצד שני אני חייב שיהיה line out , זה לא הארד דיסק כמו שאמרת אז יש כזה דבר?? בקשר לגודל אני לא נעול על 1 גיגה, רק לא פחות. המיני ipod 4 גיגה מחשב הארד דיסק? הוא יתקע בריצות וקפיצות?

יאיר B

New member
איפוד מיני זה דיסקישח.

האיפוד נאנו החדש הוא פלאש. לא יודע אם יש לו יציאה. בדרך כלל לנגנים יש כניסה (LINE IN) - זה יותר שימושי (להקלטות ממכשירים אחרים). אני לא מכיר נגן פלאש שיש לו LINE OUT. מה רע בחיבור האוזניות? רוב נגני הפלאש הם עד 1GB. יש שניים של IAUDIO עם 1.6GB (היה אמור להיות 2 אבל יש בעיה עם הקושחה והוא משתמש רק ב-1.6GB מתוך ה-2GB). כמו כן יש את הנאנו עם 4GB. הנגנים מבוססי דיסקישח לא נתקעים בריצות (יש להם זיכרון באפר), אבל זה מאוד לא בריא לדיסק שלהם להיות מטולטל כשהוא עובד (מכה פה, מכה שם, מכה כשהדיסק בדיוק קורא לבאפר והדיסק עלול עם הזמן להיסרט ולקרוס).

td12

New member
הסתכלתי בזאפ על כמה נגנים

שמתאימים לי במחיר ובפרטים. הייתי רוצה לקבל חוות דעת, מי מהחברות טובות? מה היותר איכותיים? מי מהם גנריים? למי יש ממשקים נוחים? החברות: C&D Safa Sandisc Hy Technology clubin Lenco Orbitronics אם אפשר לקבל התייחסות קטנה לכל חברה. תודה רבה מראש וחג שמח.

נדב8

New member
התייחסות

אני לא ממליץ על אף אחד מהנגנים מלבד לסאנדיסק. הוא נחשב לטוב ביותר מביניהם...הוא לא ג'נרי כמובן.. תנסה להמנע מרכישת שאר הנגנים.

למעלה