שאלה על נטילת גינסנג:

Korin_KC

New member
שאלה על נטילת גינסנג: ../images/Emo35.gif

האם לבעלי הפרעת קשב טהורה (ללא היפראקטיביות) מותר ליטול גינסנג? ומה עם גינקו בילובה?

היפרקטביות

שלום! מה השאלה? למי מדובר? ילד/ מבוגר, נער? האם יש רקע רפואי כמו לחץ דם? סכרת? האם נוסו אמצעים אחרים לפני התכשיר הנ"ל? כגון: אומגה 3, תמציות פרחי באך? ואלמנטים אחרים. לדעתי, לא הייתי ממהר בענין זה!

Korin_KC

New member
ליואל:

התכשיר מיועד לאישה בת 27. לא נוסו אמצעים אחרים... ריטלין לא עזר. אבל- לא מדובר בהיפראקטיביות, אלא הפרעת קשב ללא היפראקטיביות (קשיי ריכוז וזכרון, הסחות דעת בקלות, טווח קשב קצר וכו´). למה אמרת שלא היית ממליץ על כך? מה עם גינקו בילובה? תודה על ההיענות!

גינקו

שלום! עכשיו יש יותר פרטים, למרות שעדיין חסרים אלמנים אחרים. בכל מקרה, אפשר ללכת על גינקו כאשר הרעיון הוא הזרמת דם לאיזור המוח (ולא הינסנג שממריץ בכל הגוף). מעבר לכך ישנם אמצעים אחרים כגון: תרגילי מוח מהקינסיולוגיה, שמנים אתריים ועוד.... רק בריאות!

ויש עוד דרך יואל

הדרך שאני מאמין בא זה הרפיה אם דרך רפלקסולוגיה או דרך מדיטאציות לפי דעתי זה יגרום לשינוי ולא כדור מסוים לכן הייתי ממליץ לנסות קודם את הדרך הטיבעית

עז

New member
שמנים אתריים

כמובן שהייתי רוצה קודם לראות את המטופלת, אבל מניסיוני הייתי ממליץ על שמן אתרי של ברגמוט + תפוז מר במבער. אבל לא לקנות את המשנים בחנות טבע כי האיכות שם בדרך כלל ירודה, ממליץ לך ללכת למטפל ע"מ לקנות שמנים איכותיים.

למעלה