שאלה על נ``מ ועל סטילי``ם

ניגון

New member
שאלה על נ``מ ועל סטילי``ם

1. האם ידוע למישהו מה המסלול של כל אחד מהם? 2. איך מגיעים ואם יש הגבלות על מי שרוצה להגיע לשם? 3. איזה טירונות הם עושים? 4. איך היציאות/התנאים? 5. מה עדיף מבין שניהם? האם יש אפשרות להגיע למקומות אחרים בח``א ובחיל הים חוץ משני אלה עם פרופיל 72? יש לכם מושג איזה עוד אפשרויות יש בשאלון העדפות חוץ משניהם, שריון תותחנים, ומג``ב? האם יש תצפיתנים? ואם כן מה המסלול שלהם גם? תודה מראש

avipe

New member
מה שאני יודע

2. לנ``מ זה רק לפי מה שרשמת בשאלון העדפות ואז לפי יום גיוס\ סטיל``ים זה לרשום בשאלון ולעשות מיונים וגיבושון. 3. נ``מ עושים 03, סטיל``ים עושים 02. 4. נ``מ יציאות של שבועיים וכאלה, סטילים יש יציאות טובות של שבת כן שבת לא אלא אם כן אתה בסטילים הגדולות ואז אתה יכול לצאת לטיול של כמה חודשים באירופה... 5.מה עדיף?אם אתה אוהב ים אז סטילים אם לא אז נ``מ..בתאכלס שניהם לא משהו...

qazzz

New member
סטילים

טירונות 02, ואז 3-6 חודשים לומדים מקצוע בבה``ד חיל הים. הטיולים לאירופה זה די בולשיט ולא ממש נוסעים לחודשים.... היציאות הם פעם בשבועים וככל שהוותק עולה היציאות משתפרות (כמו כל מקום בצבא). בשביל להגיע לסטילים אתה צריך לרשום 5 במנילה ולעבור איזו שטות בקוראים לה ``גיבוש``. נדמה לי שאפשר להיות צולל מים רדודים עם פרופיל 72, אבל אני לא סגור על זה. אם יש עוד שאלות על סטילים אתה יכול לשאול אותי

למעלה