שיר, הניסיון שלך עם הטבעת שונה משל אחרים
את מסוג האנשים שלא מרגישים שום שינוי בגוף עד סגירה של 10CC בשנה הראשונה.
אבל רוב האנשים אינם כאלה.
ובוודאי שלא פותח השרשור, שכבר מרגיש הגבלה בטבעת לא סגורה בכלל.
רוב האנשים עומדים על האיזור של 6-8CC. יש מיעוט (לא קטן, אמנם) שצריכים סגירות גבוהות יותר, ויש מיעוט (גם הוא לא קטן) שלא יכולים לנשום בסגירה של 4.
אז אל תכעסי, אבל אני חולקת עלייך בנוגע לגישה שלך לסגור 2CC אחרי שסגרת 9CC. מהניסיון שלי, גם אם עדיין אינך מרגישה הגבלה, חשובה הדרגתיות מסודרת בסגירה, ואין לסגור 2CC בבת אחת בסגירה של 9CC, גם אצל אנשים שצריכים להגיע להגבלה של 12 ו-13.
עדיף כל 3 שבועות 1CC מאשר 2 בבת אחת.
כמו כן אני סבורה שלא נכון לסגור כל שבועיים. רק במקרים נדירים במיוחד (למשל אדם ששוקל 200 קילו, אדם שצריך סגירות הדרגתיות מאוד, 1/4 או 1/8CC כל פעם, ולא יכול לחכות כל כך הרבה זמן בגלל שנאלץ קודם לכן לפתוח את הטבעת הרבה מאוד). עדיף לחכות 4 שבועות בין סגירה לסגירה, כי מתפתחים שינויים רבים במהלך 4 השבועות האלו. וצריך ללמוד אותם.
הניסיון לימד שלאנשים קרה שהם סגרו כל שבועיים, וזה היה מהר מידי ופתאום הם ננעלו, ואז פתחו יותר מידי, וחוזר חלילה, והתוצאה היא שהטבעת שלהם לא מתנהגת ביציבות, אלא סובלת מהרבה "מצבי רוח", שכידוע, לא נוחים כלל למנותחי הטבעת.
אני מאמינה לך שיש לך הרבה ניסיון עם עצמך ואולי גם עם אחרים, כי 13 שנה זה לא הולך ברגל, ובוודאי שלא משתווה ל-5 השנים שלי. אבל עדיין הניסיון עם הרבה מנותחים לימד שמצבו של כל אחד שונה לחלוטין משל האחר, ושלא רוב המנותחים צריכים סגירה של 10CC ומעלה, אלא מיעוטם.
הבנתי גם שיתכן שבטבעת המשופרת, החדשה, זו של השלוש שנים האחרונות, יש גמישות גדולה יותר שמצריכה תהליך עם יותר שלבים, כי מגיעים לסגירה יותר גבוהה.
לכן אני זהירה ובודקת עם כל אחד מה מצבו לפני כל סגירה וסגירה, ולפי זה מציעה לו כמה כדאי לו לסגור במצב שלו, כשכמובן מביאים בחשבון גם נתונים אחרים מלבד הגבלה נוכחית (גיל, משקל, אישיות ואורח חיים, קצב ירידה במשקל, מצב נפשי וכוחות פיזיים).