dance of life
New member
שאלה על סדנת טבעת לב של משכית...
הי כולם! קודם כל, סדנה מקסימה! כל כך מושקעת! רק שיש לי בעיה 1 לאורך כל הסדנה... בכל פעם שמשכית כתבה להשחיל את החוט באחד החרוזים הקודמים (פעם ראשונה בסעיף 5...) ממש לא הבנתי מאיזה צד להכניס את החוט! בפעמים הראשונות, אחרי כמה נסיונות, הצלחתי להגיע למשהו שנראה הגיוני והמשכתי לשלבים הבאים.. אבל בשלב 12 כבר ממש הלכתי לאיבוד
... עשיתי מה שהצלחתי והמשכתי... במתיחה של שלב 15 לא רק שלא הצלחתי למתוח, גם שזה ממש לא הזכיר את ההתחלה של הלב כמו שהיה בתמונה... בכל מקרה, אלו היו הבעיות היחידות ואני לא ממש מצליחה לפתור אותן... מצ"ב תמונה של משכית עם חצים שהוספתי - אנא, אמרו לי מאיזה כיוון להכניס את החוט! (והאם תמיד מאותו כיוון?) אני מקווה שהציור המגוחך שלי מובן... השאלה אם להכניס להצד של החץ האדום או של החץ הכחול... ועוד דבר קטן- אני אמורה למתוח את החוט גם במהלם העשייה (לפני שלב 15)? כי אם כן, ממש קשה למצוא את החרוזים והמספרים שלהם במהלך השזירה
הי כולם! קודם כל, סדנה מקסימה! כל כך מושקעת! רק שיש לי בעיה 1 לאורך כל הסדנה... בכל פעם שמשכית כתבה להשחיל את החוט באחד החרוזים הקודמים (פעם ראשונה בסעיף 5...) ממש לא הבנתי מאיזה צד להכניס את החוט! בפעמים הראשונות, אחרי כמה נסיונות, הצלחתי להגיע למשהו שנראה הגיוני והמשכתי לשלבים הבאים.. אבל בשלב 12 כבר ממש הלכתי לאיבוד