שאלה על סוואר...

che777

New member
שאלה על סוואר...

יש לכם מושג תוך כמה זמן סוואר מתקלקל? ולמה בכלל הוא מתקלקל אם הוא נשאר בבקבוק סגור במקרר?
 
מה פתאום

בדיוק יום . סאוור טרי שנסחט במקום לא מחזיק יותר מיום , לסאוור שנסחט אתמול בבוקר יהיה היום בערב טעם עייף מאוד, ומחרתיים הוא כבר יהיה ממש מגעיל ..
 

Ronnie O

New member
טוב... מוזר.

בבר שעבדתי בו היו יוצאים המווון סאוורים הייתי מקפידה להכין את הסאוור שלי מראש ולא להשתמש בברדינט, הוא היה נשמר יומיים בקירור. אפילו שלושה. ותאמיני לי שאני מקפידה להוציא משקאות איכותיים בלבד.
 
אני קצת מתקשה להאמין

שאת מקפידה על איכות בלבד אם את משתמשת בסאוור על גבול המקולקל.. את לא מרגישה ת'הבדל בטעם בין סאוור שהרגע נסחט לבין סאוור מלפני שלושה ימים ?
 

Ronnie O

New member
ת'הבדל בטעם?

כן. אני מרגישה את ההבדל בטעם. הוא לא מקולקל.
 

Symbolic

New member
לא מקולקל

אבל גם לא טעים. מאבד מה"עוקץ" של הלימון סאוור סחוטרי צריך להחזיק לדעתי לא יותר מ-36 שעות. אהבתי את ההגדרה "עייף".. קולעת בות :)
 

Ronnie O

New member
פשוט ניסית להגיד

שהוא לא טעים כמו טרי, והשתמשת במילה "מקולקל"?! כי זה משנה את כל השרשור הזה לחלוטין! לי נראה שאת סתם מתקפלת אחרי שראית את התגובות של כולם פה. אבל בכל מקרה- אם כוונתך לזה שהוא לא ממש בדיוק כמו טרי אז אני מסכימה איתך. אבל "שתי" וטעים הוא בהחלט יכול להיות. כמובן שאין מקום להשוואה בין מיץ תפוזים שהרגע נסחט לבין משומר או כזה שחיכה כמה ימים במקרר... אבל אל תגזימי- סאוור זה לא יין.
 
למעלה